ISPOVEST: "Tata me iznenadio…" – Page 7 of 7 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Tata me iznenadio…”

– Oh… uh… ah… – udisala sam.

Mislila sam da više ne mogu da svršavam ali sam se prevarila. I te kako sam svršila i to snažno. Ubrzo mi se i on pridružio. O kako sam ga samo još želela. Zakopčao je pantalone.

– Idemo – rekao je.

Seo je za volan ali sam ga zadržala kada je hteo da upali auto. Otkopčala sam mu pantalone i počela da mu ga drkam i pušim. Koliko sam samo čeznula za tim kurcem kog sam se prepala i koji me pocepao. Kada se ukrutio sela sam na njega i polako se namestila. Držala sam se rukama za naslonjač sedišta i stenjući lagano i polako se nabijala na tvrdi kurac. Pustio me da se izjebem kako ja želim što me iznenadilo. Bila sam uverena da on mora da vodi. Očigledno mu je prijala moja vlažna i vrela pičkica koja ga je tako strasno primala u sebe. Sve vreme dok sam se ja polako i nežno nabijala jezikom je palacao moje nabrekle bradavice. Bila sam u pravu da mu prija moja pička.

– Oh malena tako mi prija kada je u tebi. Da bar mogu večno da ostanem – rekao mi je.

O da bar… Opet sam nekoliko puta svršila. Nije se odvajao od mojih sisa, trpao ih je u usta, dudlao i lizao. Uz snažan potres tela i on je svršio. Bila je ovo najlepša noć mog života – izjebana i od sina i od tate koji je itekako znao kako se to radi. Pitao me hoćemo li to da ponovimo.

– Razmisliću – odgovorih.

Ipak mi je Ivan dečko a on njegov tata. Tata koji mi je pokazao što je pravi orgazam i pravi užitak seksa. Ispunio je svaku poru mog tela i od mene načinio pohotnicu. Sada razumijem zašto su žene tražile još nakon što ih je izjebao. Ali ja ću razmisliti…

Previous page 1 2 3 4 5 6 7
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt