ISPOVEST: "Tata me iznenadio…" – Page 6 of 7 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Tata me iznenadio…”

– O kako lepo miriše mlada ne toliko izjebana pičkica… Izluđuješ me – govorio je i primakao glavić ulazu u moju unutrašnjost koja je još više vrila.

– Jooj polako molim Vas… polako… da ne boli… – prostenjala sam.

U očima sam videla da ga to pali. Očigledno je voleo dominantnost i moć. Moram da priznam da me pomalo i uzbuđivala pomisao na slatku patnju i bol. Nisam ni sanjala o onome što sledi. Počeo je da ga gura a ja sam zadrhtala i zabacila glavu. Bolelo je, peklo! Jecala sam a njega je to palilo. Još nije ni ceo glavić ušao. Prodirao je sigurno i snažno.

– Uuuujjjjjjj… joooooooooojjjjjj… aahhhhh… boliiiiii… – jecala sam i stenjala.

Vatra mi je drala leđa, stomak ali najviše pičku koja je pomalo počela da ga prima. Podigla sam se sa haube i čvrsto i grčevito ga zagrlila držeći ga za majicu. Činilo se kao da ću je pocepati.

– Ah, ah, ahhh – počela sam i da plaćem a bila sam oblivena znojem.

On je drhtao kao u groznici. Primila sam ga nešto malo manje od pola. Odjednom je bol postajala sve slađa. Bacio me opet na haubu i stavio mi ruku u usta.

– Izvini – rekao je.

Nisam imala pojma za šta se izvinjava. Ubrzo sam shvatila. Snažno, svom snagom, žestinom i brzinom nabio ga je u mene. Zgrčila sam se, suze mi potekle niz lice, jauknula sam i zagrizla njegovu ruku. I on je zgrčio lice. Mislim da sam na par sekundi bila bez svesti. Uspeo je, ušao je ceo. Kada sam došla k sebi osećaj je bio divan. Držao ga je u meni i polako vrteo u krug da se priviknem na tu debljinu.

– Ahhhhh… može… jebi me… spremna sam… – prostenjala sam.

Jedva je dočekao. Držao mi je nogu u vazduhu i počeo da ga vadi jako polako. O kako je bilo dobro. Polako ga je i vraćao a ja sam uživala. Moja pička primala ga je celog i već se navikla na njega. Nakon par nežnih i polaganih uboda izvadio ga je do kraja i svom silinom vratio nazad. Mislila sam da ću probiti staklo na autu koliko su me odbacivali njegovi ubodi. Držao me je i svom silinom jebao kako nikad niko nije. Bilo je to nešto novo ali i predivno. Počela sam da svršavam i stežem ga svojim mišićima da ga što duže zadržim unutra. Malo je usporio i pustio me da se smirim. Bila sam u transu, potpuno izgubljena. Nastavio je da me probada i razdire ali to je bilo nešto nalepše u mom životu. Jecajući i vrišteći sam svršavala a on je još bio u punom naponu snage. Odkud čoveku u njegovim godinama tolika izdržljivost? Skinuo me sa haube držeći me na svom nabreklom kurcu. Okrenuo me i oslonio rukama na haubu. Nastavio je da me razdire odpozadi.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt