ISPOVEST: "Tata me iznenadio…" – Page 4 of 7 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Tata me iznenadio…”

– Ne smemo – jedva sam izustila.

Polizao mi je bradavicu na neki poseban način i meni se zavrtelo u glavi.

– Tako lepa i mlada devojka mora iskusi pravi seks, videćeš kako je kada te jebe iskusni jebač. Toliko sam žena pojebao a ni jedna se nije požalila. Tažile su još.

Govorio je tiho dok mi je ljubio vrat i sise a onda opet bradavice. A druga ruka malo je stala. Prvo je obrađivao moje napete sise i ukrućene bradavice. Mumljao je i disao kroz nos a meni se vrtelo u glavi. Zatim je opet vratio ruku dole i sada sam raširila noge. Potpuno sam izgubila razum i zaboravila činjenicu da mi je on zabranjen.

– O kako si mokra. Maknimo gaćice smetaju – rekao je.

Malo sam podigla guzu i on ih skide. Još je nije video ali obrađivao je prstima.

– O Božeeeeee… ohhhhhhh… aaaaaaaaaaaahhhhhh… jaaaoooooooo… uuuuuuu… – stenjala sam i jecala a onda nekontrolisano i ubrzano počela da diše.

Njegov sin mi nikada nije tako masirao klitoris i tako zabijao prste. Kada sam se protresla u snažnom orgazmu izašao je iz auta i rekao mi da sednem s nogama napolju. Poslušala sam ga. Podigao mi je suknju preko kukova, bluzu otkopčao do kraja, a grudnjak mi je stajao ispod sisa. Kleknuo je ispred mene i još mi više raširio noge. Zabio je glavu u moje mokro međunožje. Čim je jezikom dotakao moj klitoris pala sam u trans.

– O… oh… kako dobro to… raditeeeee… još… samo tako nastvite… too… eee toooo… – vikala sam tresući se kao u groznici.

Nabijala sam se na njegov jezik, vrtela kukovima i stenjala kao luda. Zaista je imao iskustva. Nakon što sam vrišteći dvaputa snažno svršila i nakon što mi se snaga vratila u telo ustala sam i klekla ispred njega. Drhtavim rukama sam otkopčavala pantalone u čežnji da da čim pre vidim taj kurac. Imala sam štoa i videti. Nije imao gaće a iz pantalona je iskočio najdeblji kurac koji sam videla. U poludignutom stanju bio je ogroman. Bio je dlakav ali ne previše.

– Ohhhh – nesvesno sam uzdahnula.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt