ISPOVEST: "Tata me iznenadio…" – Page 2 of 7 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Tata me iznenadio…”

Nakon što sam se smirila otvorila sam oči i ugledala njegovog tatu na vratima. Ivan ga nije video. To me dodatno napalilo još kada sam videla kako mu se međunožje povećalo. Činilo se da će iskočiti i pocepati pantalone. Gotovo uvek ih je nosio a i suuuuupeeeeer su mu stajale. Podigla sam Ivana i kleknula ispred njega.

– Moram ti se odužiti za ovo – rekla sam i zgrabila mu kurac u ruku.

Prvo sam ga drkala, pa jezikom oblizala njegov glavić i tek onda ga zgrabila u usta. Valjda od uzbuđenja što njegov tata gleda kao nikada do sada sam mu ga pušila. On je to pokazivao neverovatnim stenjenjem, urlikanjem i drhtanjem.

– Ooohhhh… kako dobro pušišš…. aaaaaahhhhh – vikao je sav u transu.

Krišom sam pogledala njegovog tatu koji je bio crven kao paprika. Ivan je svršio po mom licu. Šta sam mogla polizala sam, a tata mu je otišao. Sigurna sam da je otišao da izdrka svoju gromadu. Šta bih sve dala da ga mogu videti.

– Moram da idem, kasno je – rekla sam Ivanu.

– Zar da odeš a na ne pojebem tvoju slatku pičkicu? – upitao je iznenađeno.

– Pa ako možeš nakon ovoga – provocirala sam ga.

Počeo je izbezumljeno da mi ljubi sise koje su za moju vitku figuru bile jako ogromne. Lizao mi je bradavice a sebi navlačio kožu preko vrha penisa. Malo sam mu pomogla. Kako se brzo probudio. Spustio je dasku od WC šolje i stavio peškir, pa seo na nju. Uhvatio me za kukove i privukao k sebi. U jednom potezu nabio me na njegovu nabreklu tvrdu kurčinu.

– Aaaaahhh – prostenjala sam tiho.

Sela sam i okrenula mu leđa. Tu pozu još nismo bili isprobali. Počela sam da se dižem i spuštam na taj topli kurac. Blaženo i tiho sam stenjala i uzdisala. Ali, kako se vatra u mom telu pojačavala i ja sam se jače nabijala tako sam glasnije stenjala i jecala.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt