Imam 34 godine, a moja djevojka samo 18. Zajedno smo već dvije godine…Ali ONDA MI njena MAJKA Daje PONUDU da je OBRADIM – Ispovesti
Ispovesti

Imam 34 godine, a moja djevojka samo 18. Zajedno smo već dvije godine…Ali ONDA MI njena MAJKA Daje PONUDU da je OBRADIM

Imam trideset-četri godine, a moja djevojka samo osamnaest. Zajedno smo već dvije godine i ona me prosto obožava, živi za mene. Njen tata, moj budući tast, me nikada nije prihvatio, ali mora me poštovati zbog svoje mezimice.

On me prosto mrzi i to iz više razloga, a moje godine i to što sam stariji od njegove mezimice skoro duplo su najmanji problem za njega. Za razliku od njega, tašta me prihvatila i to “prihvatila” me mnogo ranije nego sam i poznavao njenu kćerku.

Oni su vrlo bogati i buduća tašta me godinama plaća da sp*vam sa njom, da joj zadovoljavam potrebe, da budem njen ljubavnik i to me dobro plaća. Moj budući tast je to sve saznao, ali bukvalno je nemoćan jer zbog kćerkine sreće ne smije da reaguje kako bi reagovao.

Malu sam toliko zaludio da je spremna zbog mene sve da učini iskreno, to nam je i bio cilj i moja tašta mi je prije dvije godine predložila da zavedem njenu kćerku kako bismo se osigurali.

Da li mu je ovo u redu?


BONUS ISPOVEST:

PODALA SAM SE STRANCU U AUTOBUSU! Kada mi ga je zavukao zaboravila sam na gradsku gužvu!

 

Sećam se tek sam napunila 18 godina. Počele su letnje vrućine. Jedva sam čekala da mogu oblačiti haljinice i suknjice. Pored toga što se volim oblačiti lagano, jako mi prijaju pogledi muškaraca, pa i devojaka. Bila sam kod drugarice, imale smo dogovor otići na ceo dan u izletničko mesto blizu grada. Donde se moglo doći gradskim prevozom, ali put traje nešto više od pola sata i to ako nema saobraćajne gužve. Popele smo se u autobus, zadnja vrata; obe smo volele gledati kroz zadnje staklo.

Na sledećoj stanici autobus je bio pun pa su se svi tiskali jedni o druge. Počela sam osećati kako me neko u toj gužvi pritiska celim svojim telom, sasvim uobičajeno u krcatom autobusu. Malo okrenuh glavu ne bih li videla ko stoji iza mene i primetih obrise zgodnog muškarca, od koga je oko mene bio veo prijatnog muskog parfema. Još jedna stanica – činilo se da će ljudi stajati jedni drugima na glavi.

Onaj tip iza mene još se nekako više pribio uz moje telo. Osećala sam kako diše. Najednom pažnju mi je privukao neki pokret na mojoj levoj butini. U trenutku sam shvatila – pa njemu je počeo da raste. Osećala sam ga kao čvrstu debelu žilu koja je vrela prislonjena uz moju guzu. Postalo je još toplije. Njegova žila se pomerila i lagano kretala ka sredini moje guze, joj sada je medju mojim guzovima čini mi se da mu je vrh čak do mojih ledja. A onda se počeo pomerati, lagano, lagano, gore dole, trljajući svojom vrelom žilom unutrašnjost moje guze.

To me je palilo. Osećala sam preko moje haljinice, kako se jedva malo odvojio te ga nisam sada osećala celom dužinom već samo njegov vrh koji se spušta naniže, a onda …haljinica mi se na bokovima zategla i on se našao izmedju mojih nogu, sabijajući svojim vrhom, haljinu izmedju mojih nogu sve dok nije se mogao videti čak napred kao brezuljak koji štrči. Osećala sam napetost njegove trenerice, moje haljine i njegovog ogromnog kurca izmedju mojih nogu dok mi je pokretima celom dužinom trljao ribicu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt