PRVO USPAVALA DJECU I MUŽA, a onda SE PROTEZALA kod DRUGOG: Udala sam se vrlo mlada i za mene je to POSTALO MNOGO DOSADNO – Ispovesti
Ispovesti

PRVO USPAVALA DJECU I MUŽA, a onda SE PROTEZALA kod DRUGOG: Udala sam se vrlo mlada i za mene je to POSTALO MNOGO DOSADNO

Prvo uspavam decu pa muža, a onda protežem noge kod komšije… Udala sam se mlada i za mene je brak nakon par godina postao mnogo dosadan, iako imam decu sa tim mužem ja sam njega prestala voleti i krenula sam ga varati sa komšijom.

Vešto sam to krila sve do jednog dana kada mi je muž rekao da će nakon posla prespavati kod brata i tako nenajavljen došao kući gde me je zatekao u ljubavnom zanosu sa komšijom.

Prvo je otišao videti decu koja su spavala u svojim sobama a onda se vratio do nas i kako je hteo da ud*ri komšiju zamahnuo je rukom i ud*rio mene kod slepoočnice.

Mnogo me je izvr*djao nakon tog incidenta i ja sam odličila da ga ostavim ali da bi sud prepisao decu meni ja sam otišla u policiju i izmislila priču da me muž bi*e i da je veliki na*ilnik.

Policija ga je smestila u zatv*r u roku od nedelju dana i ja sam sa decom otišla kod komšije da živim.

Zbog nedostatka dokaza muž će iz zatv*ra biti pušten za tri meseca a ja ne znam šta će tad biti i kakav će nastati haos kad sazna da sam sa decom kod komšije odmah dve kuće pored njegove.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt