ISPOVEST: Moja ćerka u krevetu sa očuhom – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Moja ćerka u krevetu sa očuhom

Moja reakcija na Nenine promene je bola ozbiljna erekcija i momentalna zelja da ispraznim testise na bilo koji nacin.

Prijatelju advokatu nisam nista konkretno odgovorio osim da treba dobro razmisliti na koji nacin razgovarati sa Nenom. Zavrsili smo rucak i razisli se.

Nekoliko dana sam razmisljao o Neni i njenoj vrlo aktivnoj jebacini. Poznavao sam Nenu, do sada je nisam posmatrao kao seksualni objekat medjutim nakon ove price imao sam jake erekcije i dobra svrsavanja.

Preskocicu pricu oko glupavog morala u smislu da nije redu da vidim sa Nenom jer je cerka mog prijatelja i slicno (nalazenje, prica, odlazak do mesta).

Pozvao sam je, brzo smo se dogovorili da se vidimo.…

Rekao sam joj da sam razgovarao sa tatom advokatom, prekinula me je, rekla da je pretpostavila jer me je advokat nekoliko spominajo u kuci ovih dana.

Nena: Na pominanje tebe pomislila sam kako bih mogla da se jebem sa tobom.

Vrlo provokativno dok je govorila krenula je da otkopcava moje pantalone, za par trenutaka je moj penis bio u njenim ustima. Navlacila je penis rukom jakim stiskom promenom ritma. Ozbiljno dobro je radila moj penis, razvaljivala ga je brzim kombinacijama sisanja i navlacenja. Zastala je.

Nena: Hocu da probam Rimming, jel volis to?

Ja: Da, radio sam, volim.

Vec sam bio u naviknutom polozaju, neiskusno me je radila, polako je opustila moj anus. Uzdisala je neverovatno, dopalo joj se, postala je sve halapljivija. Iako neiskusna u Rimming-u svoj jezik je vozila po anusu u testisima ludacki. Masirala je je moje butine, penis i guzove. Zatvorenih ociju potpno sam se prepustio i uzivao.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt