ISPOVEST: Moja ćerka u krevetu sa očuhom – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Moja ćerka u krevetu sa očuhom

Kćerka mi se osvetila… Udala sam ćerku iz prvog braka za komšiju od preko puta samo da je skinem sa grbače. Ja živim sa svojim suprugom. Moja ćerka stalno dolazi kod nas, ali rekla sam joj da moramo da budemo malo sami.

Ona napravila neku facu i otišla… sledeći dan najavili strožije mere za , pustili nas pre 16h. Vraćam se kući sa poslao kao po običaju ostavljam auto na ulici.

Kada sam ušla u kuću čula sam da neko ima sa mojim mužem. Ulazim u sobu kad led iz mene izlazi, MOJ ČOVEK, MOJ ŽIVOT, MUŠKARAC KOME SAM VEROVALA i MOJA KĆERKA ZAJEDNO U KREVETU.

BONUS ISPOVEST:

OPESDNUTA UŽIVANJEM: Provokativno je govorila i krenula da otkopčava moje pantalone, za par trenutaka je moj ponos je bio u njenim ustima

Povremeno imam potrebu za advokatskim uslugama, duze vreme saradjujem sa istim advokatom pa je nasa saradnja presla u prijateljstvo.

Jednog popodneva smo bili na rucku, prilikom razgovora na vise tema dotakli smo se njegove najstarije cerke Nene. Govorio mi je da je u poslednje vreme cesto odsutna i prolazi kroz promene zbog izlaska iz visegodisnje veze. Polazao je zabrinutost zbog situacje sto me je iznenadilo obzirom da je uvek drzao sve konce u rukama.

O cemu se radi:

Nena i njene promene: Smerna devojka 32 godine, pozrtvovana, odgovorna sa pristojnim i lepim manirima. Ali sada „ prekucala igricu„. Njene promene su ostavljale utisak pravog seksualnog manijaka u zenskom smislu. Aktivno je pocela da posecuje porno sajtove. Sve je pocelo kada su joj pronasli dva dilda u fioci njene spavace sobe. U razgovoru sa majkom objasnila je da je nakon raskida shvatila da je otkrila sebe sebe i svoje seksualne fantazije koje je cine srecnom i ispunjavaju u seksualnom smislu. Priznala je da do sada nije probala analni sex pa je pa je kupovinom dilda pocela analno da se zadovoljava u svojoj spavacoj sobi skoro svaki dan. Napunjen anal je cino slobodnom, presrecnom i zenstvenom sa neopisivo dobrim osecajem. Vrlo brzo je nabavila jos jedan dildo u zelji da dobije osecaj duplog zadovoljstva ispunjenog anala i vagine. Dozivljavala je ludilo masturbiranjem. Kada bi izlazila u grad, kada god joj se ukazala prilika bez puno dileme je skidala gace, sirila noge i jebala se. Koristi popularnu aplikaciju za upoznavanje i sa malo caskanja dogovori sex. Postala je opsednuta seksom i uzivala kada god je htela.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt