ZBOG odjeće KOJU nosim SAM IZGUBILA STIPENDIJU za FAKULTET – Evo ŠTA mi je SLEPAC rekao – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

ZBOG odjeće KOJU nosim SAM IZGUBILA STIPENDIJU za FAKULTET – Evo ŠTA mi je SLEPAC rekao

-Nema svršavanja unutra. Hoću da gutam, razumeo?

-A šta će tvoj dečko reći na to?

-On to neće ni znati, baš kao što ni ti nisi znao…

Uhhhh, kako me je to raznizalo! Osetio sam da kreće talas sperme iz jaja! Izvukao sam ga, a ona je kleknula i otvorila usta. Gurnuo sam joj ljigavu kurčinu u usta i ispraznio sve iz sebe, u njena kurvinjska usta. I da, viđali smo se posle toga…Ali sam uz pušenje dobijao i pičku. To je bio moj uslov. Dosta je ona postavljala uslove. Kad nisam u braku, bar da koristim sada, kada hoće….

Ona je, posle jebanja sa mnom uvek odlazila svom dečku i svaki put mi cvrkutavim glasom pričala o ljubavi, kako je on voli i kako je ne bi nikada povredio. Da, da, da….A onda sam imao, jedne večeri, tu čast da pogledam jedan amaterski snimak. Snimak pušenja. Gle čuda! Na tom snimku je moja bivša žena, s džinovskim kurcem u ustima. Borila se, hrabro se borila protiv te zveri, sa sve smeškom. Vrlo brzo joj je svršio u usta, a ona je sve to uvukla u svoja usta, ostavljajući kurac potpuno suvim.

Onda je otvorila usta da mu pokaže svu sperma uunutra, pre nego što sve proguta. Onda se osmehnula u kameru, valjda da pokaže koliko je srećna zbog toga što je učinila. Zatim se opet bacila na njegov kurac, koristeći sve moguće tehnike koje je znala. On je izgleda jedan napaljenko koji baš i ne može da izdrži dugo, pa je uskoro povikao:

-Svršavam, opet! I krenuo da joj puca u širom razjapljena usta. Mala količina je kapala niz ivice njenih kurvinjskih usta, ali je ona vešto jezikom, pokupila te kapljice i sjurila se opet na kurčinu.

Ona jednostavno nije prestajala sa pušenjem! Njena glava se njihala gore dole, dok je sisala ceo omlitavljeni kurac. Pokupila je svu spermu prstima sa lica, a onda ih je, uz lisičiji smešak ubacila u svoja usta, uvek željna sperme. Progutala je svaki gram bele tečnosti ovog zajapurenog tipa. Pružila mu je vrhunsko uživanje – njegova jaja su sada prazna, a kurac mlitav i miran. Ona se nasmešila za kamere; Dobila je svoje sledovanje za danas. Do narednog dana biće pitoma i krotka. Podmirena. Nahranjena.

Ono što je bilo najinteresantnije na snimku je to, što dok je njen partner odlazio ka vratima, mogao sam da vidim njegovo lice. Bio je to, ni manje ni više nego menadžer! Ovo je sve bolje od boljeg! Nisam mogao a da se grohotom ne nasmejem. Pa…vidim da ćemo uskoro da ga razvedemo….

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt