ZBOG odjeće KOJU nosim SAM IZGUBILA STIPENDIJU za FAKULTET – Evo ŠTA mi je SLEPAC rekao – Ispovesti
Ispovesti

ZBOG odjeće KOJU nosim SAM IZGUBILA STIPENDIJU za FAKULTET – Evo ŠTA mi je SLEPAC rekao

Moji su imali skromnija primanja tokom mog djetinjstva i školovanja, ali sam se uvijek oblačila iznadprosječno jer mi je odjeću slala rodica iz Švicarske kad joj dosadi i često sam kupovala markirane stvari u radnji polovne odjeće za 1-2 KM. Uz to mi je mama šila neobične stvari.

Počela sam studirati tehnički fakultet, završavala sve u roku sa visokim prosjekom, na 3. godini dobijem dobru stipendiju. Stipendija mi je uveliko pomagala da platim printanje i kupovinu pribora za fakultet jer su moji već davali pola plate za kiriju, režije i džeparac. Stipenditor, koji je živio u inostranstvu, je došao da upozna nas 8 koje stipendira.

Meni je ukinuo stipendiju. Razlog: po odjeći i mom izgledu mu je djelovalo da meni ne treba stipendija. I danas, nakon 10 godina, me boli što mi je neko sudio po odjeći.

PROČITAJTE JOŠ:

 

U KREVETU KURVA, NA ULICI DAMA! Pušila je tako profi, ni jedna kapljica nije joj ostajala na usnama

 

Sada mi niko ne bi poverovao kada bih mu rekao da je moja veoma tiha, rezervisana, stidljiva, mala, lepa bivša žena prava drolja kada se vrata spavaće sobe zatvore.

Ako je važila ona stara poslovica “u krevetu kurva, na ulici dama”, to je svakako bio njen opis. Kada bi je pogledali sa strane, bila je odmerena, sofisticirana, besprekorno obučena, jednom rečiju – prava dama! Nisi mogao da odvojiš oči od nje! Ali zato…kada se zatvore vrata i pogase svetla… Njeno pravo lice se pokaže onakvo kakvo je zapravo.

Moja bivša žena je, bila i ostala, stručnjak za pušenje kurca i uopšte se ne šalim kada to kažem. Imala je oralnu opsesiju i radije bi sisala kurac, nego se jebala. Meni to, zaista, nije smetalo, a razumećete me i zašto. Bila je uredna nakaza koja je mrzela sve što bi bilo “neuredno”. Pušila je tako profi, bez da ijedna kapljica ostane van njenih usta. Zato sam se oduvek divio njenom daru i umeću, da tako profi i uredno puši kurčinu.

Imala je samo 22 godine kada smo se venčali i nije imala baš iskustva u seksu, a kamoli u pružanju oralnog zadovoljstva. Bila je tabula raza i mogao sam da je obučim i okrenem u onom smeru u kom mi je to odgovaralo. Bila je dobar učenik. Marljiva i zaista je davala sve od sebe da “savlada gradivo”. Voleli smo da gledamo porniće i po mom mišljenju, Ceca je bila pravi sunđer što se upijanje tehnika tiče. Tako mi je u početku, dok smo gledali porno filmove, a ona bila jedna mala neznalica, bila neverovatno privlačna.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt