Život mi je potpuna katastrofa – Ispovesti
Ispovesti

Život mi je potpuna katastrofa

Imam 17 godina i moj život je katastrofa. Tata je alkoholičar i neki dan je doživio moždani udar. Mama je već par godina teško bolesna, psihički totalno uništena, sve zbog tate. Siromašni smo i to jako. Od ranog dijetinstva sam jako patila. Bila sam ismijavana, na razne načine maltretirana.

Prije 3 mjeseca sam počela da budem sa starijim muškarcima, naravno za novac i zbog novca. Na trenutke bih pobjegla od stvarnosti, a prljavim novcem sebi te trenutke dodatno uljepšala. Sve je bilo super, čak sam počela i uživati, prvi puta u životu biti sretna, lažno, ali ipak sretna, a onda mi je prije par dana počela da kasni.

Mislila sam zbog mog novog načina života, ali već 7 dana nisam dobila i sve više sam ubijeđena da sam trudna, što i nije nemoguće obzirom da neki kijenti ne žele da koriste zaštitu. Ako budem to će biti kraj mog gadnog života…

BONUS ISPOVEST:

 

LUDO SMO SE LJUBILI: Svaki moj dodir ga je dodatno uzbuđivao!

 

Imam 19 godina i vec 9 meseci se zabavljam sa momkom od 23 godine. Jako dugo smo tražili savršen sex za mene i njega jer nas pale drugačije stvari. Ja volim grublji sex i volim biti daddys girl, dok on voli da sam ja grublja u odnosu.

Jedan dan smo se malo poslužili narkoticima, naravno blažim. Oboje smo bili jako napaljeni ali smo prvo igrali jedne igrice. On me palio rečima poput „dobra moja devojčica, pametna moja lepotica, kurvica moja“, ali pritom nisam smela da dodirnem svoju p**u. Tako napaljena samo sam želela da ga kaznim i da oseti moj bes.

Legli smo u krevet skinuli odeću i ludački se počeli ljubiti. Prethodno sam znala da ga bole jaja jer je jedva cekao da svrši bio je jako napaljen. Prvo sam mu drkala k**c i onda ga iznenadno ščepala za jaja. Stisnula sam ih toliko da ja zajecao.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt