Muž je pogriješio, ali oprostila sam mu – Ispovesti
Ispovesti

Muž je pogriješio, ali oprostila sam mu

Uhvatila sam muža da me vara, u MOM KREVETU. Ranije sam se vratila sa posla i zatekla ih… GROZAN OSJEĆAJ, mislila sam da ću poludjeti od stresa.

Izašla sam iz sobe… iz stana, otišla u park i dugo razmišljala o svemu. Nakon par sati plakanja i svega što sam prošla, vratila sam se u stan i mog muža polj.bila.

Jednostavno shvatila sam da je on moj a da to što ponekada traži nešto sa strane radi zadovoljavanja potreba i nije nešto što bi trebalo da rasturi brak, da naša djeca zbog toga rastu bez roditelja, da je budem raspušćenica. Možda će neko reći da sam luda, glupa… da sam BOLESNA, ali istina je da ja još uvijek imam muža, da naša djeca imaju raditelje koji se brinu za njih, koji im daju svu ljubav ovog svijeta.

Jednostavno to što moj muž ima nešto sa strane ni na koji način lično ne osjetim. Na kraju, svaku noć spava pored mene u našem bračnom krevetu i to je najvažnije, barem za mene…

BONUS ISPOVEST:

 

STRASNO SMO SE GRLILI I LJUBILI: Nabijala sam se sve jače na njegovog mačora!

 

Zovem se Martina. 36g. sitne građe, mršava, sise skoro nemam, a guza pomalena, p**u brijem. Seks nemam tako često jer ne volim sa svakim. Veze takođe nemam, jer ranije zbog fakulteta i drugih obaveza nisam imala kada. Sada radim u muzičkoj školi.

Iako mnogi kažu da sam zanimljiva, simpa ja opet kažem da sam obična prirodna cura. Imala sam seks sa par njih koji su bili stariji od mene. P**a mi je pouska a većinom radim klasični s**s. Znam se jako napaliti kad mi natekne p**a a volim i analni seks. Mog druga poznajem već dugo i ovaj put sam rešila da se s njim p**m. Iako on nikad nije to ni pokušavao sa mnom. On je inače u kres vezi . Ja i on znamo i o seksu pričati. Nemamo tajni. Jednog letnjeg dana smo se sreli na plaži, sedili pričali itd.

Pa sam rješila da se nađemo večeras u gradu i tu noć smo se našli na obali Une. Zezali se pričali. Počela sam ga dodirivati i on mene. P**a mi je navlažila bradvice nabrekle. Na sebi sam imala samo šorc i majicu. Onda su pali strasni poljupci onda sam mu rekla da odemo u jednu kuću. To je od moje školske drugarice kuća. Ušli smo unutra i nastavili sa grljenjem ljubljenjem. Onda smo sve poskidali sa sebe a njemu već k**c bio dignut , a meni p**a natekla vlažna. Legli smo na krevet.

Rekka sam mu:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt