Uništili su mi život, ali nisam imala hrabrosti da ih prijavim – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Uništili su mi život, ali nisam imala hrabrosti da ih prijavim

Moj partner je predložio da popijemo kafu i otišao do kuhinje, a nas dvoje smo se smestili u dnevnu sobu, ja na ugaonu, a on na fotelju. Već sam bila dobro napaljena i nisam želela da gubim vreme, odlučila sam da preuzmem inicijativu, zavalila sam se preko jastuka koji su mi bili iza leđa, otkopčala farmerke i zavukla ruku u gaćice, a drugu ispod majice.

Naš gost me je zainteresovano posmatrao neodlučan šta da radi i koliko mu je dozvoljeno, a ja sam uživala u njegovom pogledu. Onda se pojavio moj partner na vratima sobe, njegov oduševljeni osmeh kada je video šta radim mi je dao dodatni podstrek, a onda se okrenuo prema našem gostu i rekao: “Što sediš tu, zar ćeš da dozvoliš da dama čeka?” Naš gost ga je pogledao, valjda ne verujući da je ovaj ozbiljan, a onda je ustao i nesigurno mi prišao. Ja sam se uspravila, ne vadeći ruku iz gaćica, a drugom rukom sam mu otkopčala farmerke i izvadila već uveliko nabrekli kurac koji sam odmah željno strpala u usta.

To je bilo propraćeno glasnim uzdahom, nisam sigurna čijim, da li našeg gosta ili mog partnera ili obojice. Sisala sam ga željno dok me je on držao za vezanu kosu održavajući ritam, a dodatna stimulacija mi je bio moj partner koji nas je zadovoljno posmatrao drkajući svoj kurac. Znala sam da neće dugo izdržati i već u sledećem trenutku spustio se na kolena ispred mene, svukao mi farmerke i zaronio glavu u moju vrelu i vlažnu pičku.

Zavalila sam se u nazad uz glasan uzdah i uživala u njegovom umeću, sve vreme drkajući kurac našeg gosta dok nas je on zadivljeno posmatrao. Nije mi trebalo dugo da svršim, telo je počelo nekontrolisano da se trese, izvila sam se u luk i koliko god da sam se trudila da ne budem preglasna, nisam mogla da se obuzdam.

Pustili su me da dođem do daha, a onda je moj partner seo pored mene i pozvao me da mu sednem u krilo, znala sam šta hoće, već smo pričali o tome toliko puta. Lagano sam sela na njega okrenuta mu leđima, pozvala sam našeg gosta da se spusti ispred mene i privukla njegovu glavu na svoje grudi, poslušno je sisao i grickao moje bradavice dok sam se ja lagano njihala uživajući.

Udobno se naslonila na njega, raširila noge i pozvala gosta da nam se pridruži. Gledao nas je odušveljeno i već u sledećem trenutku je bio duboko u meni, bilo je tako dobro, baš onako kako je moj partner tvrdio da će biti, sa njih dvojicom u sebi uživanje je bilo vrhunsko. U počektu smo se kretali lagano, a onda sve brže i brže, moj partner mi je sve vreme pričao na uvo koliko je ponosan na mene i koliko mu zadovoljstva pružam, a ja sam mislila da ću eksplodirati od uživanja.

Njih dvojica su me tucali u savršenom ritmu, kao da su to uvežbavali nebrojeno puta do sada – svršili smo istovremeno, moj partner meni u guzu, a naš gost obilno po mom stomaku. I dalje sam udobno ležala na grudima svog partnera pokušavajući da se povratim, oduševljena što je ispalo i bolje nego što sam očekivala, kad sam ga čula kako mi govori na uvo: “Moramo ovo da ponovimo!” I sigurna sam da hoćemo, vrlo uskoro.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt