Uništili su mi život, ali nisam imala hrabrosti da ih prijavim – Ispovesti
Ispovesti

Uništili su mi život, ali nisam imala hrabrosti da ih prijavim

Kada sam imala 17 godina bila sam žrtva zlostavljanja, 4 starija muškarca su me u klubu omamili i… ostalog se ne sjećam.

Znala sam ih i znala sam ko mi je uništio život, ali nisam imala hrabrosti prijaviti ih policiji, nikome nisam ništa govorila, patila sam u sebi, ali… Nakon 3 mjeseca shvatila sam da se nešto čudno dešava, ubrzo nakon toga bilo je jasno, BILA SAM TRUDNA .

TADA JE NASTAO JOŠ VEĆI PAKAO ZA MENE. Moji roditelji su mi okrenuli leđa, rodbina, komšije, prijateljice, svi su me napustili i niko mi nije vjerovao šta mi se ustvari dogodilo. Završila sam na ulici, školu sam morala prekinuti, a od kada sam se porodila sve je postalo još teže.

Mojoj kćerkici sutra je sedmi rođendan, nikada, joj ne bih okrenula leđa iako je plod nečega jako lošeg, iako mi je na neki način uništila život, borim se za nju, radim sve i svašta, postala sam ono što sam kao djevojka prezirala, danas sa 25 godina sramota me i pisati, ali za 5 eura dajem se ko god me zaželi. Moram, moram nekako da zaradim… Sve je moglo i trebalo biti drugačije, ali ne predajem se, ko zna šta donosi sutrašnji dan…

BONUS ISPOVEST:

 

NISAM VADILA RUKE IZ GAĆICA DOK ME JE ON POŽELJNO GLEDAO: Svukao mi je farmerice i zaronio glavu u moje međunožje

 

Partner i ja smo to veče potpuno neplanirano otišli na festival piva, naleteli na njegovog kolegu sa nekim društvom i ostali sa njima. Kako je veče odmicalo tako se društvo osipalo i na kraju smo ostali samo nas dvoje i jedan dečko kojeg smo to veče upoznali. Sa njim smo baš ušli u neku priču i pre nego što ćemo krenuti kući partner me je diskretno pitao da li da ga povedemo sa nama.

Odavno već imamo tu želju da probamo trojku sa još jednim muškarcem, meni je ta ideja u početku bila odbojna, još jedna žena mi je skroz OK i to sam probala i sviđa mi se, ali još jedan muškarac… međutim što smo više pričali o tome sve više sam prihvatala tu ideju i sad sam već došla dotle da baš želim da probam. Pristala sam odmah i on je skroz opušteno kao da je to najnormalnija stvar na svetu pozvao našeg novog prijatelja da pođe sa nama kući.

Pogledao nas je oboje, malo oklevao kao da nije siguran da li ga zafrkavamo ili smo ozbiljni, a onda je ustao i pridružio nam se. Uz put smo ćaskali i šalili se, atmosfera je bila veoma opuštena, a moj partner je bio vrlo slobodan u ophođenju sa mnom što je dodatno zaintrigiralo našeg pratioca.

Kad smo stigli u stan ja sam prva uletela u kupatilo, jer je pivo učinilo svoje, što mog parnera nije sprečilo da mi se pridruži i dok sam ja sedela na šolji on je pored mene iskoristio lavabo da se olakša. Naš gost je cupkao ispred kupatila, partner mi je dao znak da ostanem tu gde jesam iako sam završila, a onda je pozvao gosta da nam se pridruži jer je on sam završio.

Dečko je ušao kupatilo i stao pored mene ispred lavaboa, a ja sam instiktivno sklonila pogled i upiljila se u svog parnera koji nas je posmatrao sa vrata. Pokazao mi je rukom da okrenem glavu i da gledam, ja sam ga poslušala i okrenula se prema lavabou, u jednom trenutku sam podigla pogled prema našem gostu i shvatila da me posmatra, uzela sam papir i polako se obrisala dok je on neremice gledao šta radim. Ustala sam i zajedno smo se obukli, oprali ruke i izašli iz kupatila.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt