Ne planiram se vraćati iz Amerike – Ispovesti
Ispovesti

Ne planiram se vraćati iz Amerike

Ja sam se prije 8 godina udala u Ameriku, živim na Floridi… Ovamo sam se vraćala svake 2-3 godine koliko sam mogla da si priuštim. Slala sam novac roditeljima koliko sam mogla, uglavnom nikada ih nisam zaboravila.

Oni su na žalost prošle godine u razmaku 4 mjeseca ‘otišli’… Neopisiva tuga pogotovo jer nisam mogla doći na sahranu. Mislila sam da je to nešto najgore što sam doživjela, ali onda moj rođeni brat mi je uradio nešto što mu nikada neću oprostiti.

Juče sam zaznala da je on nasljednik svega… nekretnine, novac, šume, livade… apsulutno svega i ja nisam dobila ama baš ništa. Prosto nemam jedan kvadrat zemljišta gdje bih mogla prostrijeti dekicu kada dođem iz Amerike. Užasno… Znam da to nije volja mojih roditelja i da ih je na neki način natjerao, prisilio na to. Žalosno, ali više nemam kuda kada dođem iz Amerike… vjerovatno se više nikada neću ni vraćati, ko me želi tamo 🙁 NIKO ni rođeni brat

BONUS ISPOVEST:

 

Kao da dugo nije imao seks, usta su mi se punila sve vise i vise, kad sam ga izvadila pošla sam da ustanem a on je rekao progutaj to….

 

Bila je to posebna veče, osecala sam duboko u sebi da mi nedostaje muškarac, jednostavno sam imala želju da budem sa nekim bila sam željna kurca, nešto mi nije dalo mira. Dugo nisam bila u vezi i nisam ni imala seks, živela sam kao i svaka druga studentkinja bila sam tad trećoj godini studija, isuviše sam se bila posvetila učenju i faksu, tako da sam zanemarila izlaske i „muško društvo“.

Ja sam inace devojka iz grada prošla sve i svašta od decijih gluposti i hvatanja u mraku do viđanja sa „žestokim momcima“.Ali sam uvek držala do sebe i do svog ponosa.

To veče me je nazvala prijateljica i rekla da bi mogle malo da izađemo i prodjemo kroz kafiće i klubove da vidimo šta se dešava i da se malo opustimo. I ako je bio radni dan ja sam bila nekako bas HOT ži rekla sam prijateljici da se vidimo u 9 ali da se fino sredimo i spremimo za „pokazivanje“ kako je to imala običaj da kaže moja prijateljica, kojoj je jedina želja u zivotu bila da se bogato uda.

Navukla sam na sebe fine satenske string gaćice haltere i fine svilene čarape, obula sam crne visoke čizmice na štiklu, kratku crnu suknju do kolena, crni brus i jako dekoltiranu crnu majicu, i ako je bilo jako hladno napolju ja sam se osećala kao da gorim, nešto mi jednostavno nije dalo mira.

Trebao mi je muškarac. U 9 tačno mi je prijateljica pustila sms da me čeka ispred zgrade, sišla sam dole ona me je čekala sa jos dve neke njene rodice koje su joj došle u posetu i ona ih je povela da ih malo provede kroz grad.
Sve smo bile doterane i napucane do bola kao da smo išle da se prodamo sto bolje to veče. A kao i svaka žena volele smo muške poglede svuda po sebi. Odvrnule smo muziku i krenule autom kroz grad, skrenule smo tako u par kafića i popile po par pića, nista zanimljivo nije se moglo naci u „ponudi“ to veče, već smo bile pomalo ošamućene od aklohola kad je jedna od rodica predložila da odemo do jednog od poznatih klubova u kojim su se održavale brucošijade i studentske žurke.

Na šta je moja prijateljica prokomentarisala “ super pa tamo je puno bosanaca i crnogoraca a oni su puni keša, mozda izmuzemo kojeg“ Na šta sam ja samo okrenula očima. Stigle smo tamo i ušle smo u klub onako pune sebe, i na nase razočaranje niko i nije obratio pažnju na nas, muzika je bila „žešći narodnjak“ unutra se cugalo igralo atmosfera je bila odlična i totalno opuštena, mi smo se progurale i sasvim slučajno u sredini lokala smo našle sto, stale smo uz njega i počele da po malo đuskamo, i počele smo da razgledamo okolo šta se desava i ima li kakvih zanimljivih tipova.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt