Imam sina iz prvog braka, a sada me novi dečko zaprosio – Ispovesti
Ispovesti

Imam sina iz prvog braka, a sada me novi dečko zaprosio

Imam sina iz prvog braka, a prije par dana me novi dečko zaprosio, ali pod uslovom da se riješim svega iz moje prošlosti, uključujući trogodišnjeg sina. Posebno je naglasio da ne želi hraniti tuđu djecu i da želi samo mene i da želi vlasito dijete.

On je momak, par godina mlađi od mene i jako, jako bogat. Savršena prilika za ženu poput mene, razvedenu, osramoćenu i poniženu. Ni sekunde nisam razmišljala i rekla sam mu DA. Mislim da sve drugo bi bilo pogrešno i za mene i za mog sina.

Teško živim i nikakve uslove za život mu ne bih mogla ponuditi. Ovako biti će u domu, pod brigom humanih ljudi i nadam se da će ga neka plemenita porodica i usvojiti jako brzo. Jako je lijep i umiljat, pravi slatkiš, dijete za poželjeti. Niko sretniji od mene da je moj sin mogao rasti uz mene, ali, život je takav, nepredvidiv. On je mlad i za njega ima vremena da pronađe pravi put, a ja… ovo mi je bila zadnja prilika. Možda me neko i osudi, ali drugog izbora nisam imala… Uvijek ću ga pamtiti, moje prvo dijete, moj sin, ma koliko djece još rodila, uvijek će imati posebno mjesto u mom srcu.

BONUS ISPOVEST:

PREVASPITAO SAM SEKRETARICU- BILA JE KAŽNJENA: Otkopčavam šlic na pantalonama, uzima ga svojim malim rukama on postaje tvrd i velik u njenim ustima

 

Sekretarica mi je ušla u kancelariju. Nervozno me je pitala: “Izvinite, direktore da li vas prekidam? U tom momentu, podigao sam obe ruke na sto, pogledao je strogo, a onda sam se nasmešio i reko da je došla u pravi čas. Zbunjeno me pogledala i nervozno namestila dugi konjski rep na drugu stranu.Njen dugi konjski rep spuštao se niz ramena i pravo u njen bujni deklode.

– Sedi pored mene moramo ozbiljno da pričamo- reko sam joj

– Užurbano je sela na stolicu preko puta mene i fasciklom iz ruke oborila čašu vode koja se prolila svuda po mojim preponama.

Rešio sam da je ovog puta podsedim kako sam je prošlog puta prevaspitao za ovakve i slučne gluposti:

Otkopčavam šlic na pantalonama , ti ga uzimaš svojim malim rukama i ljubiš , on raste u tvojim ustima i postaje tvrd i velik. Ja rukom proveravam spremnost tvoje pice za seks, vlažna si i spremna.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt