“Roditelji mi dosli nenajavljeni” – Ispovesti
Ispovesti

“Roditelji mi dosli nenajavljeni”

“Subota predvečerje ja i dečko u kadi, atmosferica, svijeće. A onda šok! Zvoni mi mobitel.

Zove mama jednom, zvoni drugi put, javim se, a ona kaže: jel primaš goste? U sekundi nam je pao mrak na oči. U napomeni da moji roditelji ne znaju da imam dečka.

Nezz se tko se više trese ja ili on, u sekundi se trebamo obući, mi kao od majke rođeni, a oni pred vratima. Dečko se obuče za dvije sekunde i pobjegne na balkon dok ih ja zadržavam što dulje ispred vrata jer se kao oblačim.

Ulaskom u stan moram im priopćiti da nisam sama, a moj macho man se sakriva na balkonu. Ništa došlo je vrijeme da se i upoznaju na najgori mogući način, ne zna se kome je više neugodno.

Tata se smije, mama gleda kako da što prije pobjegne. Ukratko, mislim da nikad više neće doći bez najave.

Related Articles

PS: Dolazili su sa mora u nadi da prespavaju kod mene. Na kraju skupili snage i odmah se pokupili i otišli kući.”

BONUS ISPOVEST:

BILA SAM PRENAPALJENA DOK SAM SLUŠALA CIMERE ŠTA RADE: Iz mene je curelo kao iz slavine!

 

Te godine radila sam na prekokeanskom kruzeru. Ni nakon dva meseca rada nisam mogla da se načudim veličini i opremi broda. Iako engleski govorim perfektno, a nemački solidno i imam višu školu jedino što sam uspela dobiti bio je posao pomoćnika u kuhinji, a i to preko tetke koja je godinama na brodovima. Crnački posao duboko u potpalublju, radilo se i po dvanaest sati dnevno što je posebno teško padalo nama početnicima nenaviknutim na ljuljanje broda, na režim života i nivo profesionalizma koji se očekivao od osoblja.Ipak nije mi padalo na pamet da se bunim, primanja su bila gotovo nestvarna za naše uslove tako da sam za jednu tromesečnu turu zarađivala više nego moj suprug, prosvetni radnik za dve godine.

Zovem se Isidora i tada sam imala 33 godine, sretno udata od svoje 26 za supruga koga volim i kome sam izrodila dva sina. Hronični nedostatak novca naterao nas je na zajedničku odluku da prihvatim taj posao iako je zahtevao veliku žrtvu u porodičnom životu. Da kažem nešto i o svom izgledu s obzirom da je to vrlo bitno za ispovesti ovog tipa. Visoka sam 170 cm, teška 63 kilograma, izrazita sam crnka duge valovite kose, povećih guzova i jačih butina ali zato uskog struka. Grudi, veličine trojke, malo su se opustile nakon porođaja ali i dalje su lepog oblika sa krupnim tamnim bradavicama koje moj suprug obožava da grize. Punih usnama i tamnijeg tena pomalo podsećam na Brazilke ( U to se uklapa i trćasta guza zar ne ?) što posebno oduševljava mog supruga koji je ljubitelj latino riba.

Seksualni život u braku mi je izvanredan i sa suprugom ( koji je dve godine mlađi) tucam se gotovo svakodnevno. Ljubitelji smo porno filmova koje često gledamo zajedno upražnjavajući žestok sex. Možete onda misliti kako mi je bilo nakon dva meseca rada, nedostajala mi je porodica, deca, i suprug ali mi je neostajao i sex za koji sam navikla da bude redovan i kvalitetan. Soba (u potpalublju ispod razine vode) bila je malena ali dobro opremljena. Minijaturno pretsoblje i zajedničko kupatilo delila sam sa Anjušom, mladom dvadesettrogodišnjom Poljakinjom koja je imala sobu poput moje.

Iako se nismo loše slagale među nama se nije razvilo prijateljstvo. Bila je duže na brodu, već dve godine u kuhinji i tu je i upoznala sadašnjeg verenika Mareka ( četiri godine starijeg od nje) koji je radio na održavanju. Planirali su po okončanju ove ture, venčanje kući u Poljskoj. S obziro da muško i žensko osoblje nije moglo da deli spavaće sobe on je imao svoju sobu ali je gotovo svake noći dolazio i tada sam se vrtela u krevetu slušajući njihove uzdahe, često do te mere napaljena da sam masturbirala.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt