Drago mi je što imam iskrenu suprugu – Ispovesti
Ispovesti

Drago mi je što imam iskrenu suprugu

Danas nakon što sam se vratio kući iz kafića odlučio sam malo da zaspem između dvije utakmice. Međutim… vrlo brzo me probudio zvuk fena za kosu. Ustao sam i kišom gledao kako se moja supruga sređuje.

Vratio sam se u dnevnu sobu i legao glumeći da spavam. Ubrzo nakon toga sam je vidio kako žurnim korakom prolazi i odlazi vani. Nije je bilo 3 sata, a kada se vratila bila je vidno iscrpljena i raščupana, a kada sam je upitao gdje je bila bez ustručavanja mi je rekla SA ŠEFOM…

Tada sam je tako zagrlio, primio uz sebe i po ko zna koji puta joj zahvalio… Volim je upravo zato što ni takve stvari ne krije od mene, apsulutno nikakvih tajni nemamo jedno prema drugom. Možda će neko reći da nisam normalan, ali meni to ne smeta jer znam da sam ja muškarac koga ona voli i za koga bi dala svoj život, a ovi drugi… oni su prolazni.

BONUS ISPOVEST:

Držao me za bokove i navlačio me baš silno a ja sam uživala, prepustila sam se užitku, drhtala i stenjala

 

Spavala sam kod drugarice Maje. Okrenula sam se da proverim dali još uvek spava, spavala je čvrstim snom. Ustala sam i navukla draperije da se Maja ne probudi.

Izvukla sam Majin šorc i majicu iz ormana i obukla se. Krenula sam u kupatilo, ali sam onako mamurna promašila i uletela u sobu Majinog brata. Ležao je go i spavao je još uvek. Gledala sam nemo u najveći penis koji sam ikad videla. Ležao je savijen na njegovoj butini.

Morala sam da ga imam. Rešila sam da to bude sada, prišla sam i klekla uz krevet. Uzela sam ga rukama i ispravila, tek tada sam shvatila da je još veći i pitala se koliki je kada ima erekciju. Saznala sam brzo, stavila sam ga u usta i pušila ga sa velikim oduševljenjem, znala sam da se neće buniti kada se probudi.

Osetila sam kako mu kurac raste u mojim ustima. Vrlo brzo je dostigao punu veličinu, izvadila sam ga iz usta da pogledam koliki je i nisam mogla da verujem. Bio je ogroman a debeo kao zglob moje ruke.

Nisam ni primetila da se probudio i smešio dok sam mu pušila.

Rekao je : “dobro jutro lepotice” i pomazio me po kosi. Uzvratila sam mu dobro jutro sa osmehom i nastavila da mu pušim dok sam ga gledala u oči. Pozvao me u krevet, legla sam a on je krenuo glavom dole. Zaustavila sam ga i rekla “dosta mi je bilo lizanja, hoću da me jebeš”.

Rekao je ok lutko i raširio mi noge, legao je preko mene i stavio mi ga, jauknula sam nisam mogla da se suzdržim. Ulazio je u mene sporo i pažljivo jer je osetio koliko sam tesna. Ja nisam mogla da se obuzdam, dahtala sam duboko i stezala njegova ramena.

Obuhvatila sam ga nogama oko struka i stezala jako. Ljubio me je po vratu a njegov topao dah je učinio da se sva naježim. Dok je ulazio u mene već malo brže osetila sam kao da ću već da svršim i rekla mu da ubrza. Poslušao me je i ubacivao ga je neverovatnom brzinom kao da je mašina.

Svršavala sam kao nikada pre, nisam mogla da se suzdržim i viknula sam od zadovoljstva.

Uplašila sam se da nas neko nije čuo, i htela sam da ustanem. Rekao je da se ne plašim i da su roditelji na poslu. Rekla sam da nas je možda čula Maja. Nasmejao se i rekao: “Ma kakva Maja ona spava kao top”, i dodao: “ja nisam svršio, hoću i ja da svršim”.

Naguzila sam se a on je klekao iza mene i počeo glavićem da mi mazi guzu, udarao je onim velikim čudovištem po mojim guzovima kao da ih šamara, a onda ga gurnuo jako. Ponovo sam jauknula. Držao me za bokove i navlačio me baš silno a ja sam uživala, ja sam se toliko prepustila užitku, da sam dahtala i stenjala bez straha da će Maja da nas čuje, pa šta i da čuje.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt