ZALJUBIO SAM SE U 25 GODINA STARIJU ŽENU! Samo je malo mlađa od moje MAJKE, ne znam šta da radim! – Ispovesti
Ispovesti

ZALJUBIO SAM SE U 25 GODINA STARIJU ŽENU! Samo je malo mlađa od moje MAJKE, ne znam šta da radim!

Iako je razlika u godinama velika, čini mu se kako se zaljubio u nju. Nalaze se jednom ili dva puta nedeljno, a ne zna kako da je pita šta ona oseća prema njemu pa je savet tražio kod američke terapeutkinje Deidre.

Slučajno je završio kod nje kući i počeli su s poljupcima, a jedno je vodilo drugome. Uskoro su završili u krevetu i viđaju se stalno.

“Odlično se provodim i imam odličan seksualni život sa starijom ženom i počeo sam da se zaljubljujem. Bojim se da ona ne misli isto o meni.”

Nikada mu nije ništa rekla, ali spomenula je samo da je odličan ljubavnik.

“Uživam u seksu, ali nisam siguran za razliku u godinama. Ona je samo nekoliko godina mlađa od mojih roditelja, dok njena deca nisu mnogo mlađa od mene. Ne želim nikoga da uznemirim i ne znam šta da uradim.”

Deidre mu je napisala: “Ova osećanja mogu biti obostrana. Trebali biste razgovarati i videti gde ovo sve ide. U suprotnom bi jedno od vas dvoje moglo ostati povređeno. Neki ljudi su jako srećni, bez obzira na razliku u godinama.”

BONUS ISPOVEST:

 

Onako napaljena je uzdisala dok sam joj stavljao prste.. Nakon nekog vremena rekla je… STAVI GAAA!

 

Oduvek sam imao želju dobro izjebati svoju komšinicu.. Želja mi se ispunila.. Jutro je. Sedim u kući i pijem kafu. Onako ne baš toliko naspavan razmišljam kako i gde provesti dan.. Kao po običaju, često drkam na svoju komšinicu.. Žena srednjih godina , visoka , vitka, brineta.. Jako zgodno dupe i sise. Čista četvorka, možda malo jače.. Imao sam toliko ogromnu želju pojebati njenu pičku i guzu.. No , u nastavku ćete pročitati kako mi se ispunila želja.. Nastavit ću.. Uz kafu sam uzeo mobitel , onako listao po netu , dosadjivao se.

Odjednom mi je neko pokucao na vrata.. Ustao sam , otišao do vrata.. Ahh.. imao sam šta i videti. To je bila ona.. Moja komšinica.. Onako iznenada sam se obradovao i upitao šta želi.. Rekla je da je došla na kafu kod mojih i nekim poslom. Na svu sreću mojih nije bilo.. Rekao sam da nisu tu i pozvao je unutra.. Nasmiješila se i ušla.. Pitao sam: Hoćeš kafu? Rekla je: Može.. Onako sav radostaan pravim kafu i zamišljam kako ću joj priznati.. Sjedili smo , pričali .. Posmatrao sam cijelo vrijeme njene sise.. Ona je primjetila i rekla.. Znam da nešto želiš , slobodno me pitaj. Šta je? Kurac mi je bio jako tvrd.. Rekao sam joj.. Paaa.. . Moram ti priznati. Posmatram te već dugo vremena i divim se tvom seksi tijelu..

Stalno drkam na tebe i samo sam čekao kad će doći prilika da te pitam da te dobro izjebem.. Imam veliku želju za tim.. Nasmiješila se i rekla.. Opasan si ti mali .. Uhvatila me za glavu i nabila u svoje sise. Kurac mi je bio sve tvrdji.. Ljubio sam je po vratu , puštao se dole. Skinuo sam je i počeo lizati sise dok je stenjala .. Ahhhhhhhhhhhhhh , to mi radi.. Skinuo sam šorc koji sam imao na sebi i nabio joj tvrdi kurac u usta..

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt