Svi su mi govorili da on nije za mene – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Svi su mi govorili da on nije za mene

Malo po malo i ubrzo smo bili već u čistom toaletu . Nije mogla da se suzdrži. Grabila je moj kurac preko farmerki, uspaljeno sva crvena u licu, otkopčavala mi kaiš na farmerkama, brzo, ona mene svla čila, gurala ga halapljivo u usta i kao da joj je poslednji put, uvlačila ga u grlo.

Kao pomahnitala, potom, svukla je svoje gaćice ispod haljine letnje što je nosila i tada sam je podigao rukama, nabio kurac u nju do jaja i držeći je tako uz zid toaleta, jebao toliko žestoko da je ona grizla usne da se ne čuje i da je zaboli kako ne bi glasno vrištala, ali nokte je zarivala u moja leđa prejo košulje i ja sam morao ječati od bola kao ona od slasti i požude kao vatrom iz ognja i samoga pakla, Utrobu sam joj cepao i želeo sam je tako jako da sam je hteo ubiti od kurca, kako se to u slengu kaže..

Trajalo je to oko 20 ak minuta a bojao sam se da neće ni tri jer vrelina njenih sokova, tačno sam osetio , prolazili su mokračnim kanalom sve do prostate i kao klinom je otvarali, dok je soerma iz jaja pod naponom udarala sa druge strane i znao sam i morao sam što duže izdržati, izjebati je dobro , neobrukati se i zadovoljiti je.

Onda je krenulo i moj orgazam, ejakulacija sperme u mlazevima i dok mi je kurac pulsirao u Teodori, ona se takođe dodala svojim snažnim trzajima, uživajući sada mekim iznemoglim uzdasima. Otpustio sam ruke. Ona je skliznula na pločice. Iz njenog pičića slatkog se slivala sperma. Pokazala mi je rukom da izađem.

Obukao sam se i brzo otišao u muški toalet da se sredim.

Kada sam izašao, ona je već bila pored sina i pogledavala da li spava a pošto me je ugledala, prišla mi, ne pogledavši me u oči, prošla pored mene i pozvala na po cigaru.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt