Svi su mi govorili da on nije za mene – Ispovesti
Ispovesti

Svi su mi govorili da on nije za mene

Bili smo u vezi skoro 5 godina. Svi su mi govorili da on nije za mene, da sam bolja, ljepša, pametnija od njega i da zaslužujem mnogo bolje. Negdje u podsvijesti sam znala da je to istina, ali bilo mi je super sa njim, bio je tu za mene 24 sata dnevno.

Iskreno prije dvije godine sam shvatila da se neću udai za njega, ali nisam željela da se razilazimo, ono dok ne upoznam boljeg bila sam sa njim. Međutim… juče me pred svim prijatlejima u prepounom lokalu neočekivano zaprosio. Pao je na koljena i pitao me da se udam za njega. Bila sam totalno zbunjena, pogledala sam ga i rekla mu da ja ne želim.

Baš se razočarao i iskreno mnogo mi je krivo što je ovako ispalo, ali jednostavno nije za mene, nije muškarac koji bi bio dovoljno dobar otac mojoj djeci. Voljela bih da smo se drugačije razišli, ali možda je na neki način ovako bolje.

BONUS ISPOVEST:

 

PODIGAO SAM JE, A ONA JE SVUKLA SVOJE GAĆICE: Uživala je mekim iznemoglim uzdasima!

Krenuo sam preko Soluna na Krit na nekoliko dana i po dolasku na autobusku stanicu u Solunu, ostalo mi je da uzmem taksi do aerodroma. Znao sam da avion imam tek ujutro i nisam žurio jer je cela noć bila ispred mene.

Još u autobusu iz Skoplja, primetio sam ženu predivnih plavih očiju, naj lepših dugih nogu koje sam ikada video i sve na njoj je bilo tako jebozovno.

Putovala je sa sinom od nekih 10 ak godina i šta reći, poželeo sam je odmah.

Kako to obično ne biva, ipak se meni dogodilo. Baš je i ona putovala na Krit, kako kaže kod “ prijatelja “ i trebala je čekati isti avion celu noc i tako dalje.

Ovo što sledi u mojoj priči, tek je početak iskustva koje nisam mogao ni zamisliti i sav erotski serijal sa njom u nastavku, bio je kreiran od nje sa takvom veštinom i iskustvom da ću se ja kasnije osećati iskorišćenim, izmanipulisanim ali dobro sam prošao jer jebati takvu pičku je raskoš čula i nema te cene koja se nemože i neće platiti ako se može.

Teodora je udata žena i to se odmah vidi po burmi koju nosi. Brižna je majka što je bilo očigledno i samo je trebalo da uspava sina na aerodromu u Solunu i kako smo se još pre upoznali, pozvala me je da ispušimo cigaru na klupi pred zgradom aerodroma. Prekrstila je noge. Jebozovno su sevala ogoljena kolena njena i klatila je nogom, kihotala se , smejuljila i odmeravala me.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt