Dečko me ostavio nakon što sam mu saopštila radosnu vijest – Ispovesti
Ispovesti

Dečko me ostavio nakon što sam mu saopštila radosnu vijest

Imam 17 godina i već skoro mjesec dana sam trudna. Dečko sa kojim sam u vezi 3 godina i koji je obećavao da će me ženiti juče me ostavio nakon štu sam mu rekla “radosnu” vijest. Naravno ni ja ne želim sa 17 godina postati mama, ali očekivala sam od njega neku podršku, da zajedno nađemo rješenje ipak ima i njegove zasluge što sam trudna, ali samo me je opsovao, rekao da sam glupa i da sa mnom ne želi ništa da ime. DA RADIM ŠTA ŽELIM!

U tom trenutku sam odlučila da skočim sa mosta je za mene život i ovako i onako staje. Otišla sam do mosta, krenula da prekoračim ogradu, da skočim, a onda mi je kroz glavu prošlo: “ZAŠTO SAMO JA DA ISPAŠTAM” Vratila sam nogu, uzela mobitel i nazvala ponovo mog u tom trenutku već bivšeg dečka. Rekla sam mu da sam odlučila da iznesem trudnoću, DA RODIM, a onda pošto je on 100% OTAC, obzirom da nikada ni sa jednim drugim muškarcem nisam bila, da preko suda tražim svoja prava, i prava NAŠEG djeteta ili naše djece ukoliko budu blizanci. Vjerujte u roku sat vremena se pojavio i isti dan mi dogovroio termin za abortus u jednoj privatnoj klinici. Naravno ne divljoj klinici već ozbiljnoj klinici jer ne želim da i 1% rizikujem moje zdravlje.

Ipak iako je sve dogovoreno i rješenje problema zvanog NEŽELJENA TRUDNOĆA nekako nisam mirna i spokojna… bukvalno se raspadam od muke. Zaista težak, neočekivano težak period u mome životu… samo molim Boga da nešto ne krene po zlu

BONUS ISPOVEST:

 

ZAVODLJIVI POŠTAR! Strastveno sam se mazila u predelu međunožja, a onda me je zadovoljio na kuhinjskom stolu!

 

– O nebesa! Ah ah zašto mi mladost prolazi sa ovim skotom koji ima malu alatku, ne mogu više – vrištala je u sebi Violeta dok je glumila po hiljaditi put orgazam sa svojim dečkom

Mazila se u predelu međunožja da barem malo raspali žar svoje nevaljalice, ali njen dečko nije mogao da je zadovolji. Iako je bio dobar, i u svakom pogledu idealan, u seksu je bio katastrofa!

Dešavalo bi se da Violeta zaspe u toku vođenja ljubavi, jer je njegov vršnjak bio toliko mali da ga nije osećala.

– Gotovo je, ne mogu više. Žudim za dobrim seksom, hoću da me neko dovede do vrhunca, sa ovim smokijem mogu u nedogled da se patim! Želim nekog snažnog i jakog – govorila je Violeta dok su njenom dečku caklile oči misleći da je Violeta konačno zadovoljena!

Obukla se brzo, popila na eks punu čašu hladnog viskija i ozbiljnim glasom rekla: Zaboravila sam kod drugarice viklere koji su mi neophodni za sutrašnje snimanje! Lagala je po ko zna koji put svog momka, u glavi je imala samo seks i morala je da ga potraži jer je zapala u krizu.

U to vreme mladi poštar Sreta kome je iz službe javljeno da je zaboravio važno preporučeno pismo da preda čuvenom advokatu Ciganoviću, se našao u zgradi iako je bilo 21h.

– Dok momci uživaju po kafanama i muvaju ribe, ja ovde nosim pisma nekim stogodišnjacima, poludeću – mislio je u sebi Sreta dok mu se približavala raskopčana i ucveljena Violeta.

– Lepotice treba li vam pomoć? Voljan sam da vam pomognem – rekao je Sreta dok je mazio svoj brk.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt