Otišla sam i ostavila djecu – Page 5 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Otišla sam i ostavila djecu

Naprezala sam se, ali ništa nije izlazilo, jer se grlić moje materice posle vađenja Igorovog koplja iz pičkice jako zgrčio. Pošto nisam imala gaćice sa sobom i nisam mogla da stavim uložak, samo sam ugurala tampon da ne curi napolje i brzo se obukla i izašla iz kupatila. Videla sam da je blizu 4:00 izjutra i krenula sam napolje, dok je Lela baš pedantno i temeljno obrađivala Igorov sasvim dignut kurac. On mi nešto doviknu, kao vidimo se, ili šta. Tako sam izašla, malo šetala, uzela prvi jutarnji bus i došla našem slatkom domu. Samo sam izbezumljeno slušao njenu priču, napaljen kao bik, do krajnjih granica uzbuđenja. Samo sam tiho prozborio, „dođi, moram da te rasturim“ i uzeo je za njene duge noge i podigao ih na gore, terajući je da legne na leđa.

Povukao sam joj pidžamu do kolena i preda mnom se ukazala predivna, krofnasta, glatko izbrijana pička. Iz nje je samo virio končić od tampona. Mmmm kako je to divno, pomislim. Lizaću pičkicu moje žene koju je do pre nekoliko sati rasturao drugi muškarac. Polako i pažljivo sam izvadio tampon iz njene pice i bacio na pod. Tada sam krenuo pažljivo i temeljno da je obrađujem sa ogromnom slasću. Bila mi je slađa nego ikad. Uživao sam dok sam joj obrađivao picu i čmarić, radeći prstima isto što i Igor nekoliko sati pre toga.

Tako joj je dobro bilo da je svršila kao luda, zanosno mešajući kukovima. Zatim sam je svukao skroz i dala mi je tako doobro pušenje, kako ona samo znalački ume. Za nekoliko minuta sam tako dobro i uz urlik svršio, da se i ona začudila odakle mi toliko sperme, jer do sada joj nikada nisam tako obilno napunio usta. Sve je do poslednje kapi progutala. Zatim sam je uzeo u krilo na sebe i držeći je levom rukom za vrat, a desnom oko struka slasno ljubio, a zatim veštim pokretom uleteo svojom ukrućenom kurčinom u nju.

Kako joj je pičkica bila topla i vlažna. Uživao sam kao nikad do tad, znajući da je moja draga ženica samo nekoliko sati pre toga bila sa drugim muškarcem, koji je uz to sasuo ogromnu količinu svoje vrele, punomasne, smrdljive sperme u nju. Tako sam uživao dobrih 10ak minuta u njoj. Ona me je zatim oborila na leđa i u neverovatnom žaru sladostrašća mi tako dobro jahala kurčinu. Prosto je ludela na njemu kao nikad do tad. Skoro je nisam mogao prepoznati. Držala se rukama za glavu i u struku se lomila i izvijala na neverovatan način.

Trajalo je to nekih pola sata, a onda sam se otkačio znajući da je moja mila, prečista ženica malo pre mene pripadala drugom muškarcu i počeo da svršavam, pucajući vrelu spermu snažno i obilno kao nikad do tad u njenu matericu, pored sperme drugog muškarca. Tako sam dobro svršio kao nikad od početka naše veze. Čak je i nju začudilo moje svršavanje. Posle toga smo se još dugo ljubili, jer mi je tada izgledala baš tako mila i slatka, i još bliža, nego ikad do tad.

Ta situacija nas je prosto još više zbližila, tako da mi nije prebacila što sam je pustio da prespava kod drugoga, jer da nije toga bilo, sad ne bi ovako žestoko, kao nikad do tad, vodili ljubav.

Previous page 1 2 3 4 5
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt