Otišla sam i ostavila djecu – Page 4 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Otišla sam i ostavila djecu

Osećala sam njegov snažni dah na svom licu, sa tim odvratnim duvanskim šmekom. To mi se gadilo, izazivalo je gađenje i mučninu u mom gornjem stomaku, ali istovremeno i ogromni užitak i potrebu za tim mužjakom i njegovim mirisima, u donjem stomaku. Sve mi se to mešalo oko pupka i izazivalo kuršlus u meni miko. Ne da sam bila na sedmom nebu, nego na devetom. Pička je ludački, kao nikad do sad vlažila i šljapkala kao da radiš vakumgumom po odvodu. Prosto sam se čudila samoj sebi, od kud toliko tečnosti u meni. Htede me poljubiti u usta, ali sam spretno okrenula glavu, nudeći mu levi obraz.

On me poljubi i poče mi ljubiti i grickati vrat. Bio je skroz pribijen uz mene i njegove dlakave, oznojane grudi su trljale i mesile moje sisetine, a bradavice su mi bile krute kao kamenčići, dok su mu velika, otekla, teška muda udarala o moj čmarić, razvlažen od mojih sokova. Dosta je to trajalo miko, a svršila sam par puta dosta snažno. Tada neko zazvoni na vrata i mi se utišamo. On ustade i krene da vidi koje. Ja se pokrih pod pokrivač. Mislila sam prvo da nas je neko iz zgrade čuo i došo da nam skrene pažnju da budemo tiši.

Mislila sam kakav blam valjda su komšije čule kako me delje kao neku kurvu sa ulice. Mada se nisam ni osećala drukčije, nisam bila u pravu. Na vratima je bila moja prijateljica i koleginica Lela, koja je došla da preda neke papire njemu, ili šta već. On je onako sa vrata povuče, a ona ga zabezeknuto upita šta to radi. Uvuče je u stan i zaključa vrata. Ona mu se okrenu, a on je uhvati za ramena i gurnu na krevet pored mene. Krene da je svlači, ona se poče buniti. Tada se otkrih i ona me ugleda. Iznenadi se i muklo me pitavši i upitno gledajući u smislu otkud ti ovde i ovako… Samo joj se nasmeših i krenuh rukom da je mazim po obrazu.

Ona se razgali i poče da se opušta. On je skinu skroz golu, bljesnuše na svetlo sobne lampe ono njeno ogromno dupe i sisetine. On je poče lizati dole, dok sam je ja lagano počela ljubiti i žvaliti, prelazeći dole na njene sise. Mesila sam i ljubila njene dude, grickajući joj ukrućene bradavice, dok je on dole stručno obrađivao. Zatim se on uspravi, uhvati je za rame desnom rukom i povuče sebi na još nadignutu kurčinu. Ona mu je pušila dosta stručno neko vreme, dok sam je ljubila i mesila joj sise od pozadi. On je dahtao i govorio joj da to radi dosta znalački. Tada on naglo prekine njeno pušenje i naredi nam da se obe naguzimo.

Zatim on vešto namesti lelinu guzičetinu i krene lagano da ga uvlači u njenu pičku. Ona je samo tiho kroz zube stenjali i kada ga on ugura do kraja, njoj se ote uzdah i jecaj. Poče je vešto guziti i udrati, dok je mene svojom snažnom šakom povremeno lupkao po guzi. Tako ju je rasturao nekih desetak minuta, a zatim ga naglo izvadi i nacentrira meni na ribicu. Gurnu mi ga naglo i bez pardona i poče takođe žestoko da guzi. Uuu miko, tako je dobro udarao. Tako je lupao u moju trćastu guzicu i dobro ubadao glavićem grlić materice, držeći me šakom za vrat, da je iz mene curelo kao ludo, što je bio nastavak od malopre.

Trajalo je to nekih 10-15 minuta, a zatim on poče da ubrzava ritam i jače da udara. „U koju da svršim“! povika on uz glasni urlik. Nas dve se pogledamo u oči zbunjeno. Tada shvatim da je Lela nezaštićena, jer ne pije pilulice, a ja ih pijem. Samo mu uz uzdahe, koliko mi je to glas dozvoljavao, kažem, „uuhhhuu u meeneee, uu meeneee“. On poče da rikće i snažno ga ubode par puta i poče da urliče. „Uuu jebooote kako si dobra! Kurac si mi rasturila kučko! U jebemti“! vikao je on dok su salve vrele, punomasne, matore sperme zalivale moju matericu u snažnim pucnjima mlazeva. Iz same materice me poče kroz telo kao kolac, šibati snažni i divlji orgazam i počnem se nekontrolisano trzati u naletima koji su se prenosili kroz moje telo ka glavi.

Oči su mi prosto zasuzile, dok je njegov kurac snažno trzao u meni, a on praznio svoja otekla, dlakava, životinjska muda u moju mokru, podatnu matericu. Kako je to bio blažen osećaj miko moj. Iako sam sve vreme zamišljala da sam s tobom, bila sam svesna da me puni seme drugog mužjaka. Videla sam zavist u lelinim očima. Samo sam pala i skljokala se na krevet mrtva umorna. Tako sam ležala neko vreme dok mu je Lela počinjala polako pušiti i ponovo ga pripremati. Zatim sam ustala uzela torbicu i otišla brzo do kupatila. Sela sam na šolju i pokušala da piškim, jer sam imala takav osećaj. Iako sam piškila pre par sati, imala sam osećaj kao da mi je bešika puna. To je bila moja materica koja je bila puna Igorove sperme.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt