Otišla sam i ostavila djecu – Page 3 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Otišla sam i ostavila djecu

Trgnem se i poskočim i pitam ga uplašeno šta to radi, a on meni da ništa ne brinem i da će nam biti lepo. Poče da me otkriva i da se uspravlja, a ja se nabih uza zid. Bio je sasvim go ispod pokrivača i kurac mu se već dobrano ukrutio. „Nemojte čika Igore molim vas“! uzviknem, a on meni, „ma nebrini ništa, samo se smiri i pusti čiču da preuzme stvar“, reče perverzno se smešeći i uhvati me za noge i poče me vući ka njemu. Počela sam ubrzano da dišem, a srce mi je udaralo kao ludo. Gurala sam ga rukama od ramena, ali bio je snažan. Tada sam se setila tvog saveta, da kad neko hoće da me siluje, samo treba da se opustim i neće me povrediti. Tako sam mislila, dok mi je on dizao noge na gore i htela nehtela morala sam da legnem na leđa.

Uhvatio mi je gaćice od dole desnom rukom i veštim cimajem strgao sa mene i bacio ih na pod. Samo sam buljila u plafon i pomišljala, dobro je bar me neće povrediti, a možda.. ću i da uživam. Tada mi je pustio noge i uhvatio me od dole za butine i primakao mi karlicu na sebe, rastavljajući moje noge i omogućavajući svome jeziku prolaz ka mojoj pici. Oči su mi bile zgrčene od straha. Tada odjednom osetim njegovu balavu, mesnatu jezičinu kako počinje da liže moju izbrijanu krofnicu, koju sam tako brižno pripremala za tebe miko moj. Oči mi se širom otvoriše, kao duha da sam videla, kad sam osetila njegovu jezičinu na svojoj pičkici.

Tako je počeo stručno da je obrađuje. Videlo se da ima iskustva. Iako sam bila uplašena i nisam htela to da radim, ona je počela da me izdaje. Počelo je da joj bude lepo miko. Skoro nesvesno sam podigla noge na njegova snažna ramena. Karlica je počela sama da mi se uvija. Nisam više kontrolisala telo ispod pupka. Jaoo miko moj, tako mi je dobro jezičinom obrađivao macu. Tako temeljno, videlo se da matori ima iskustva. To je trajalo ne znam ni sama koliko minuta. Tada mi je olizao i čmarić, a i trzanje karlice se pojačalo. Zatim mi je spretno ubacio jedan svoj prst unutra. Počela sam još nekontrolisanije i zanosnije da mešam guzom, dok sam rukame držala preko usta da se nečuju moji uzdasi i stenjanje.

Jedan prst mi je držao u pici dok je lizao kliću, a drugi u čmariću. Sve vreme sam zamišljala tebe miko. Tada sam počela da osećam kako me iz kliće i prvog dela pice počinje drmati salva malih orgazama. Ubrzo potom se uspravio i moje noge su spale sa njegovih ramena. Uspravih glavu i ugledah ga miko. Bio je baš veliki. „Uuu, stvarno ti je uska ribica“, poče da se kezi, „vidi se da nisi rađala“ i poče da nadrkava svoju kurčinu. „Koliki mu je kurac ljubavi, reci mi“! huktao sam. „Nešto malo duži od tvog, možda 22cm, ali iste debljine“, reče ona uzbuđeno, dok sam je slušao napaljen kao bik.

Moj je kurac inače dugačak 20cm i debeo nekih 14,5-15cm, dok je njena ribica zaista vrlo uska, sveobuhvatna i snažno se steže dok svršava, ali je i ona redovno vežba sa stiskanjem i opuštanjem. Tada me ponovo uhvati od dole za guzu i butine i poče gurati na uzglavlje. „Nemojte molim vas, udata sam“, usplahireno ću. „Maa nemoj da brigaš, ja i ovako volim najviše udate ženice, one su najbolje. A i onaj tvoj to sigurno voli, jer te inače ne bi ni pustio u ovakvu kombinaciju. On je dobro znao šta te čeka od iskusnog čike“, smeškao se cinično dok me je gurao na uzglavlje. Tada mi majstorski spretno skide onu njegovu majicu i namesti jastuk na uzglavlje.

Nabi me uz njega, podignu svojim snažnim šakama, obuhvati me oko struka da mu sednem u krilo, a ja shvatajući šta hoće, uhvatim skroz gornju šipku od visokog, metalnog uzglavlja svojim rukama, dozvoljavajući mu da me lepo nabije uz jastuk. Zatim me lepo uhvati za struk i podigne malo, ja pomognem pridržavajući šipku. Nacentrira spretno svoju ogromnu batinu na ulaz u moju malicu i nabi se još više ka meni. Tada poče lagano da ga ubacuje kroz usmine. Počela sam da stiskam zube miko. Zatvorila sam oči i nisam htela da pisnem dok je on lagano klizio unutra u moju već raskvašenu pičkicu. Tada ga naglo cimnu i njegova močuga mi se zabi u grlić materice. Naglo otvorim oči i usta i počnem da cvilkam i stenjem od boli, koja je postajala sve slađa i slađa.

On ga izvadi i ponovo naglo ubaci. Tada mi se već ote krik. Zatim je lagano počeo da hvata ritam i da me navlači. Cvilela sam i stenjala, dok je on udarao i huktao kao razjareni bik. „Nemoj te tako naglo, rasturićete me“! cvilela sam, dok mi je on svojim ogromnim, šiljatim glavićem boo grlić materice. „Nebrini ti ništa lepotice moja mila, saće tebe čiča da prilagodi, samo se smiri i opusti“, govorio je uzdihano i vrlo požudno, gledajući me pravo u oči. Zatim me levom rukom uhvati od pozadi za vrat i poče nekako stručno da me stiska i masira ga. Kako mi se tada počeo opuštati grlić materice miko moj i njegov glavić poče da se fino nabija u njega. Jaoo miko moj mili, kako je to lep osećaj. Kako je to dobro radio.

Ta kontrola miko, kao da je on upravljao mojom matericom. Nisam više imala kontrolu nad telom, a kroz misli su mi prolazile kajanje i neka životinjska želja koja je dolazila od dole i udarala me u glavu gde se sve to pomešalo. Razmišljala sam o tebi miko dok sam potpuno razmenjivala energiju sa tim iskusnim mužjakom, koji je tako prijao mojoj pičkici. Iako mi je bio odvratan, miko moj, njen izbor je bio uži od mog i ona je slala tako lude impulse u moj mozak. Prosto sam gubila dah. Izgubila sam pojam o vremenu, to je tako dugo trajalo, kao i kod tebe ljubavi moja. Iz samih jajnika me je potresala ogromna želja, a iz same materice sam osećala kako teču sokovi u nenormalnoj količini. Gledali smo se pravo u oči.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt