Otišla sam i ostavila djecu – Page 2 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Otišla sam i ostavila djecu

„Ma pitam te kako ste proveli noć“, počnem malo ozbiljnije. „Pa kažem ti“, ona će nevešto, pa zastade i pogleda me začuđeno,“kako znaš“! Nasmejah se lagano da je razgalim i kažem, „naravno da znam. To je sasvim normalno i očekivati. Šta bi inače jedan iskusni matorac, koji pre toga nije sa svojom ženom ko zna koliko i koji stalno radi, radio noću sam u stanu sa tako ekstra, jebozovnom mladom ribom“. „Ali nebrini ništa“, počnem da je razgaljujem,“to je sasvim normalna stvar i čak poželjna da bi prijateljstvo i saradnja bili prisniji i ljudi među sobom razmenili malo energiju“.

„Tebe to pali“, poče ona uzbuđeno, a oči joj zasijaše,“pali te da me neko drugi tuca“? „Naravno da me pali“, opet ću, “kao i svakog normalnog muža, da gleda i uživa dok mu drugi razvaljuju suprugu, ili sluša njena jebozovna iskustva“. Tu me ona poče milovati po već nabreklom kurcu, a ja joj samo šapnuh na uho, da mi ispriča kako joj je noćas bilo, jer i zamišljajući takve scene, dosta jače svršavam.

Tada ona počne,“zaista hoćeš to da čuješ“. „Naravno, da hoću“, počeh uzbuđeno. „Ne znam kako ću“, opet će. „Samo lagano i opušteno“, kažem joj, “pričaj molim te, pričaj“. Bio sam silno uzbuđen…. Ona poče: Bilo je to još juče u toku smene. Igor me je neprestano gledao, na šta sam inače navikla. Mislila sam u sebi sa smeškom, matorac voli da gleda mladu piletinu. Sa mnom je bila moja koleginica Lela, ona je u 26oj, dosta je jebozovna. Sve je bilo OK i mi tome nismo pridavale značaj.

Samo smo se međusobno smeškale i tiho ga ogovarale. Međutim kad smo zadocnile i kad je postalo jasno da ne mogu da prespavam kod nje, zato što joj se sestra kod koje je vratila od svog dečka, Igor je predložio da slobodno mogu u njegov stan, koji je blizu Lelinog, a i sam je u njemu i prijalo bi mu društvo. Tada sam nazvala tebe i ti si mi naravno dozvolio. To me je malo začudilo od tebe, ali mislila sam, ti najbolje znaš. Pristala sam. Dok smo se vozili, pričali smo o najobičnijim temama.

On me je par puta rukom pipnuo po kolenu, kao promašio menjač i te fore. Nisam reagovala, samo sam gledala kroz prozor i da ga iskuliram. „Uhhh“! Počeo sam da hukćem i uzdišem. „Kakav je Igor, reci mi kako izgleda“. Igor je mator, znaš i sam. Mada je dosta očuvan, sa tamnom kosom kao kod Čole i tamnije puti, sa kojim kg viška na stomaku. Ali su mu zubi zbog godina dosta propali. Ma ništa bitno, nije on neki lik, osim što voli da davi mlade promoterke. Ali jebiga, kao i svi muškarci.

Related Articles

Ma on mi se ni ne sviđa, malo mi je čak odvratan. Ipak kad smo stigli u onaj njegov nazovi stan, videla sam da je to obična garsonjera sa jednim bračnim krevetom. Nazvala sam tebe i ti si me naravno smirio. Mada… Sad vidim da si me samo pripremao perverznjačino jedna. Nasmeja se, a ja samo huknem, požvalimo se jako i ona nastavi. Kad sam izašla iz kupatila, gde sam piškila i prala ruke, posle razgovora sa tobom, on me je pitao da li bi da nešto čalabrcnem. Nisam htela ništa i samo sam ga zamolila za crni čaj da bih bolje spavala.Skuvao je meni i njemu. Kada smo popili uz razmenu par neobaveznih reči, krenula sam da ostavim šolje, tada sam videla na kuhinjskom elementu da je čaj zapravo zeleni. Eee jebiga, pomislila sam.

Sada neću moći da spavam celu noć. Kad sam ga pitala za ovo, on mi je rekao da je crni nestao, ali da je i zeleni dobar. Samo sam prevrnula očima. Sad znam da je ovo namerno uradio. Trebalo je leći i on mi je dao čistu posteljinu da namestim na krevet. Kada sam namestila krevet, pitala sam ga da mi da neku pidžamu da spavam. On mi je rekao da to ne koristi i da samo može da mi da njegovu čistu majicu da u njoj spavam. Pristala sam i rekla mu neka samo bude dugačka. Samo se perverzno nasmešio i doneo mi je. Kada sam je obukla u kupatilu i skinula brus, bila mi je tačno iznad kolena. Oprala sam zube i otišla u krevet.

On je sedeo u fotelji i gledao TV. Pitala sam ga gde će on da spava, a on mi kaže da ne brinem i da legnem. Snaćiće se on, kaže. Ugasila sam svetlo i legla. TV je goreo, a on kao da nije imao nameru da spava. Menjao je kanale i na kraju našao one R18. To je gledao kao da nisam tu. To me je nerviralo i bila sam ljuta. Mada su mi one slike prolazile pred očima i počela sam da osećam tihu želju za tobom. Dahtanje onih ženskih, koje razvaljuju oni obdareni tipovi me je izluđivalo i kao da mi je grebalo po mozgu. Tada sam se pridigla i pitala ga malo ljutito da li može da ugasi ili bar smanji taj TV. Pogledao me je ozbiljno i uz smešak dodao, „opa, vidi malu, pa njoj se već pajki. Hajde da mi ti spavaš“ i ugasi TV. Legnem okrenutih leđa njemu i samo ga čujem kako se svlači. Tada na moje veliko iznenađenje, poče on da ulazi u postelju.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt