Otišla sam i ostavila djecu – Ispovesti
Ispovesti

Otišla sam i ostavila djecu

Udata sam i imam sretan brak i dvoje djece, ali od moje 25 godine nemam posla, iako sam završila ekonomski fakultet. Dobila sam ponudu za posao u Njemačkoj. Trebalo je da vodim knjige za jednu poznatu firmu i ja sam pristala, Moj muž je pristao i jako mi je dobro išlo. Djeca su bila kod njega, i održavali smo naše kontakte preko interneta.

Kako je vrijeme odmicalo ja sam postala sve više samostalnija i shvatila da mi baš ovakav život treba. Preko skypa sam pričala s mužem i skontali samo da nema niša od našeg braka, da je se potpuno raspao. On je poslao djecu kod mene, ali ja jednostavno nisam mogla više da se naviknem da živim s nekim. Djeca su bila jako sretna kod mene u Njemačkoj, ali ja nisam. Nisam mogla da se naviknem da odgajam djecu i da radim svoj posao i tada sam shvatila da nisam nikada htjela da budem majka.

Ja sam svoju djecu vratila ocu, redovno im šaljem alimentaciju i ako me pitate da li mi je žao. Iskreno rečeno nije.

BONUS ISPOVEST:

 

TRAŽILA JE PONIZNO JOŠ I JOŠ! Ludela je od zadovoljstva i fino se nabijala na njega

 

Supruga je inače, 10 god. mlađa od mene. Ona ima 22 god., a ja 32.god. i u svemu se slažemo odlično, ma super, izuzetno. Intima među nama je dovedena do krajnjeg stepena i među nama, nema nikakvih tajni. Vodimo ljubav kako uveče posle gledanja dobrih erotskih filmova, tako i izjutra kad smo najprirodniji i neoprani.Tada me njen miris i dah nenormalno pali. Sve radimo i delimo zajedno, ručak, kupatilo, sve. Među nama nema ama baš ikakvog stida. Inače ona je baš ekstra izgleda.

Oblo lice sa krupnim, punim, svetlosmeđim očima oblika badema, lepim pravilnim nosem, isturenim čelom i pućastim, malim usnicama. Visoka je 163 cm, sa smeđom, valovitom kosom, koju ispravlja, dugom do pola leđa. Ekstra je građena i izgleda kao mešavina latino i azijske cure. Jedra je i prsata, sa velikim grudima od 4+, izuzetno trćaste, ali visokopodignute zadnjice od koje zastaje dah i dugih, vitkih i dobro izvajanih nogu, sa par kg viška na stomaku, što joj sve daje vrlo jebozovan izgled.

Koža joj je bela, ali je dole njeno meso crno, kao u azijatkinja. Preključe je počela da radi i pošto su ostali do posle ponoći, nastao je problem sa prevozom. Dogovor je pao da ide kod kolege sa posla, Igora da spava. To joj se nije svidelo i nazvala me je na mobilni da se posavetuje sa mnom. Počeo sam da je umirujem i savetujem da prihvati ponudu, jer za naš deo grada nema baš dobar prevoz, a i počelo je da zahladnjuje.

Nije joj bilo milo, jer htela je u naš stan, da napokon može da se opusti, a i ko zna, jer nismo dugo… Rekao sam joj da to nije ništa i da slobodno može da spava kod njih jer su Igor i njegova supruga dobri ljudi. Onda mi ona reče da mu je supruga otputovala negde sa strane pre par meseci i da je od tad sam. To me je sad već počelo uzbuđivati, jer priželjkujem, kao i svaki normalni muž koji izuzetno voli svoju ženu, da je vidim sa drugim u seksu.

Obazrivo je smirim i kažem da joj sigurno neće biti ništa i da je to samo jedna noć. Ona se smiri i pristade. Mislio sam to je OK i baš me je palila zamisao da Igor od svojih 51-52 god., iskusni matorac, može da razbije moju ženicu… Nekih 10 ak minuta kasnije ona me ponovo pozva i malo usplahireno reče da je u kupatilu stana i da to nije stan već obična garsonjera, kao i da ima samo jedan bračni krevet.

Ovo me je već poprilično uzbudilo i počela je da mi se diže kurčina. Uspeo sam da se iskuliram i kao smireno joj objasnio da to nije ništa strašno i da će ona kao gošća spavati u tom krevetu, a on kao „dobri“ domaćin na fotelji ili na podu. „Ne znam miko“, reče mi supruga zabrinutim glasom, „baš sam malo uplašena“. „Ma nemoj da brineš ljubavi moja“, počeh je umirivati, „biće sve u redu, videćeš, samo jedna noć, mila. Samo jedna noć“.

Uspeh je malo smiriti i ona se nekako uspokoji, ali sam počeo da osećam ogromno uzbuđenje i veliku napetost dole. Ipak sam i tako uzbuđen posle malo jela, jer ona će ostati kod Igora i rada na kompu, otišao u krevet. Kurčina mi je bila kao stena. Sve vreme na ivici eksplozije. Ujutru je ona otključala vrata, brzo došla u spavaću sobu, svukla se i odeću stavila u regal. Video sam je krišom golu. Nije imala gaćice i iz glatko obrijane pice, koja je prirodno natečena kao krofna, samo vireo končić od tampona.

To me je malo začudilo, ali šta ima veze. Ona samo obuče dole šalvarastu pidžamu za spavanje, a gore majičicu i leže do mene, pribivši mi svoju trćastu zadnjicu na kurac, koji se tad ukruti kao kamen i fino uleže među njene guzove. Ona brzo zaspi, a ja je ostavim jer videh da je umorna, da se naspava. Posmatrao sam je brižno i sasvim lagano mazio po njenoj svilenkastoj kosici. Tako i ja zaspah. Probudio sam se oko 11:00. Ona nekih sat kasnije. To je kod nas obično išlo maženjem i uspaljivanjem za jutarnji.

Tako i sad. Počeli smo se lagano milovati i uvijati. Polako sam je okrenuo na leđa ka sebi i lagano je počeo ljubiti u usta. Osećao sam njen sveži, topli dah, prirodan, bez trunke veštačkih mirisa. On me je palio. Lizao sam njen jezik, sisao njene usnice. Njeni pluvačka i dah su me prosto grebli po mozgu. Mazio sam i mesio njene grudi, povremeno ih stiskajući. Kada je postalo jasno da je uzbuđena do maksimuma, lagano joj prošaptah,“i kako je bilo kod Igora“. Ona me malo čudno pogleda i kao zbunjeno reče, „dobro. Odlično“.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt