Želim je ugodno iznenaditi – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Želim je ugodno iznenaditi

Gurnula mi je prste u usta i pocela da mazi p**c.I mene je to strasno palilo,ali nikad nisam uspeo da je nateram da nabije prste u picku i da je drka,to ne znam zasto nikad nije volela.”Nabij prste u picku,kad ga ja drkam drkaj je i ti”rekao sam joj i dalje drkajuci moj nabrekli kurac.Ali ona kao da me nije cula,samo je pocela lagano da mesa i dalje je trljajuci i gledajuci kako ja drkam kurac.”Cules li me ti kucko,gurni prste unutra”promuklo sam podviknuo. Nevoljno je gurnula jedan prst u p**u.”Sta je bre to droljo,sta se foliras nabij prste u p**u i drkaj je!”.

Uhvatio sam je za ruku u grubo joj gurnuo tri prsta duboko u picku.”Drkaj je bre kurvo drkaj je”.Pocela je da drka picku a pogled joj se zamutio koliko se bila napalila.Sad je vec snazno nabijala prste u picku,lagano mesajuci i stenjuci.Prisao sam joj i gurnuo kurac u usta.”Sisaj ga kucko”.Pusila ga je odlicno,tu je bila pravi majstor.Ja sam ga sad nabijao u njena usta pokusavajuci da ga gurnem do jaja.”Gutaj ga droljice mala,gutaj ga kao prava kurva,nabij ga do jaja”.

I ja sam vec počeo da se gubim koliko sam bio napaljen.A ona je sada besomucno drkala picku i gutala moj kurac.U jednom trenutku polako je uspela da se natakne skoro do jaja.Kad sam video da je skoro uspela,uhvatio sam je za kosu i natakao na kurac do samog kraja,usnama je dodirivala moja jaja.To joj nije nista smetalo,bila je van sebe koliko se napalila,gurala je skoro celu ruku u picku a kurac uopste nije vadila iz usta.”Polako k**o,tek smo poceli,sad cu da te tucam,ima da te t**m kao sto se tucaju najvece droljetine,razvalicu te od k**a”.

Ustao sam,raširio joj noge i u onu rasirenu i mokru p**u sjurio moj nabrekli k**c.Poceo sam odmah da je razvaljujem,jebao sam je divljacki,a ona je uzela svoju sisu i pocela da sama sebi lize bradavice. Podivljao sam. Raskrecio sam joj noge i bukvalno razvaljivao p**u”jel volis kad te t**m kao kucku a droljo,kazi jel volis?’drao sam se.”Volim,volim,tucaj me kao kucku,kao samo tvoju kucku”stenjala je.

Bila je to divljacka j***a,razvaljivao sam je sat vremena.Osetio sam da cu da eksplodiram”jel znas kako se svrsava kad se tucaju kucke,napuni im se usta spermom,dodji kurvo,sisaj ga dok ne svrsim”Uzela ga je i strpala u usta.Znalacki ga je sisala,dok je tljala drugom rukom razvaljenu ali jos vlaznu p**u.

K**c mi se napunio sperme,uhvatio sam je za glavu i navukao duboko na moj k**c.Poceo sam da istresam spermu direktno u njeno grlo.Rikao sam kao ranjeni lav i trzao se u njenim ustima dok je sperma curela iz njenih usta.Svrsio sam kao nikad u zivotu.Ona ga nije vadila iz usta dok nije iscedila i zadnju kap. To je bio s**s za pamcenje.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt