“Ne želi više ni da čuje za mene” – Ispovesti
Ispovesti

“Ne želi više ni da čuje za mene”

Na ljetovanje sam otišao bez djevojke i prevario je više puta, bio sam 10 dana i za to vrijeme sam je čak 7 puta prevario…

Kad sam se vratio dočekala me je sva presretna. Osjetio sam se kao najveće đubre na cijelom svijetu. Sjedili smo u kafiću nekom u centru, i u tom mi prilazi djevojka (jedna od tih sedam), pozdravlja se sa mnom, i govori da bih obavezno morao da dođem kod nje neki dan na piće.

Kad u zemlju nisam propao. Ova moja izmijenjala pet boja, istog momenta ustala i otišla odatle. Evo sjedim ispred njene zgrade već treći dan, čekam je da se vrati sa posla da bismo porazgovarali.

Ali ona više, za mene, neće ni da čuje…”

BONUS ISPOVEST:

 

UŽIVALA SAM U TRENUTKU: Okrenula sam mu leđa, dok mi je nabijao svoju alatku!

 

Zovem se Danijela, visoka 174, teška72, duga crna kosa, šlank, male sise, guza čvrsta. Ispričaću vam neobično sex iskustvo koje mi je bilo nešto najslađe.

Tad sam išla u srednju školu 3 razred ekonomske. Imala sam 18 g. imala sam sex s bivšim momkom i prekinuli. No kako dugo posle toga se nisam k***a. jednog vikenda moji su otišli na selo. Ja ostala kući sama. Sasvim slučajno ur regalu kod mojih u sobi sam našla video kasetu vhs. bez naziva. Pitala sam se šta bi moglo da bude ma njoj. Znam sigurno da je istina. Znatiželja je pobedila uzela sam je i stavila u video kad ono pornić nemački stari. Gledala sam ga do kraja.

Uh kako me to napaliko p***a mi je sva bila mokra . Najbolja scena mi je bila kad neki stariji muškarac k**š mladu curu a ona uživa . E to mi je dalo ideju da i ja probam tako nešto. jer ovi moji vršnjaci su smotani.

Jedne noći sam izašla u kafić s društvom tu izlaze svi A puno ima starijih muškaraca. ozenjenih najviše bila sam obučena u mini haljini i crnim najlonkama. ispod čipkane gaće. jedna moja Drugarica mi reče da se vuča s jednim već duže vrijeme i odmah me upoznala s njim tu večer. bio je markantan u dzins jakni.

Kad smo prišle on mi reče Mirsad Danijela drago mi je. popile smo piće sjeli u auto i otišle u stan,gde ona s njim ide na sex. dok smo sedili zezali se ja sam sva gorila počela sam ga dirati među nogama on je mene njezno uzeo za ručicu i šapnuo mala ajmo u sobicu nisam se dvoumila odmah smo ušli njemu se već dugo. a p***a mi natekla uh odmah smo se počeli grliti ljubakati on me uhvati za guzu a ja njega po k**i.

Poskidali smo sve sa sebe i ja sam ga odmah zajahala i. počela se jebati on me snažno navijao A ja ko luda zastenjala uživala sam ajojoj počela sam s***i A on me još jače navijao. rekla sam to je muškarcima A onda nakon dze jebacine okrenula sam mu guzu A on mi ga nabio d kraja ih kako je bio tvrd i vreo i zguza me nabijati A onda sam osetila da će i on svršio aha ah jedva sam čekala da me ispriča i konačno je svršio mi na guzu uuuh kako sam bila sretna i rasturena baš je pravi j**č. . .

To mi je bila najslađa j***a. Eto dragi moji . To bi bilo sve za ovaj put. . 2 deo će biti ub sledećem nastavku, a do tada ljubi vas Danijela.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt