“Napravila sam grešku života” – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

“Napravila sam grešku života”

Slađana se zatim umorila poskakivanja, nagela ka meni dajući signal da ja krenem da zabijam. Sise mi je poturila pod lice, a ja sam počeo najjače što znam da je zabijam. Znojili smo se sve više i više, obuzeti od napaljenosti i jebanja. Kad sam se umorio, stao sam sa zabijanjem, ali Slađana je i dalje sedela na mom kurcu, ona je još malo mešala. Ustala je sa njega, ja sam se pridigao, uhvatio je i naveo da se opruži i legne na stomak. „Želim da te malo masiram, a onda ti ga zabijem.” „Uhh, luckasti stvore, još ti nije dosta.” Slađana se opružila, onako gola, sa malo raširenim nogama ležala je na svom bračnom krevetu. Gledao sam je malo onako golu, sve više i više me je palila. Odlučio sam da je izmasiram celu. Šakama sam uhvatio njena stopala, masirao joj tabane, potom od listova, do kolena, malo više sam stao na mesnatim butinama. Za trenutak sam šakom protrljao njenu pičku, opet je bila žestoko napaljena. Krenuo sam da joj masiram ogromne oznojene guzove, kružio po njima, stiskao kao pekar testo.

Opkoračio sam je, kurac je bio između njenih guzova, a ja sam počeo da masiram njen donji deo leđa i polako se penjao uzbrdo. Kako sam se penjao, tako sam se celim telom naginjao na nju, a nabrekli kurac, malo po malo klizao je između njenih guzova. Došao sam do ramena izmasiravši je i tu. Ponovo sam se spustio do njene guzičetine, uhvatio je sa obe šake i raširio, njen čmar mi je bio pred očima, a nije želela da je jebem u dupe. Zato sam tada svoje lice zabio među njene guzove i jezikom počeo da ližem njen čmar. „Uhhh, ovo mi nikad nije niko radio pre tebe, ovo sam prvi put osetila u Šapcu.” Slađana za trenutak malo zameša guzovima, dok se ja nisam obazirao. Kad sam se zadovoljio lizanja, pridigao sam se, opkoračen, namestio i prineo kurac njenoj pički dok je opruženo ležala. Uhvatila se šakama za guzove i raširila ih da bih lakše ušao. Počeo je da ulazi dok nije nestao ceo. Prodirao sam kroz dubinu Slađanine pičke i počeo sve brže da zakivam dok je u istom ritmu krevet počeo da se trese. „Ahhhh, ahhh, too, uhh.”

Uzdisala je dok je glavu stavila na jastuk, da se ne čuje glasno kako uzdiše. Šake sam stavio na njene guzove, i par puta je tresnuo. Gledao sam je u njenu crnu kosu, gola leđa, bila je nemoćna i moja. Malo sam usporio i kružio unutar njene pičke. Držala se šakama za kraj kreveta, dok sam ja nastavio sa žestokim udarcima. „Ahhh, mmmm, uhhmm.” Govorila je kroz jastuk Slađana, a znoj se slivao sa mene i padao po njoj. Nageo sam se telom napred i još brže počeo da zakivam, dok su se njeni guzovi tresli u ritmu jebanja. „Kako volim da te jebem Slađana, želim opet, iako si majka moje devojke.” „Ahhh, uhhh, ne, nećemoo više, mmm.” „Volim više tebe da jebem nego njuu, zaludela si me, ahhh.” „Ćutiii, ne govori višee, jooj.” Osećao sam da ću još malo da svršim, usporio sam malo i upitao: „Želiš li još?” „Još malo, malo mi fali, zadovolji me, ahh.” Izusti tiho Slađana.

Ponovo sam počeo da joj razbijam pizdurinu, pljesnuvši je par puta po guzovima. „Razvaliću te načisto bre.” Nije prošlo pola minuta čulo se iz nje kako reče: „Uuuhhhh, mmm, tooo, uhh.” Svršila je, okrenuo sam je na stomak, opkoračio i kurac prineo njenim sisama. „Svršavam i ja, uzmi ga.” Uhvativši ga, tek što je počela da drka, kurac je počeo da proizvodi ogromne količine vruće sperme koja su padala po njenim velikim sisama, čak i po njenom vratu. „Uhh, to, ovo je bilo još bolje nego u Šapcu.” Rekoh joj. „Ovo nije trebalo da se desi, ali desilo se, zadovoljio si me i hvala, a sad se gubi iz sobe i vraćaj kod moje ćerke.” Reče Slađana. „Nema na čemu, ko zna, možda ćemo opet.” „Ne, nećemo, previše je rizično, a ionako me je grizla savest, ne mogu, razumi me.”

U njenom pogledu sam shvatio da joj je teško i da se plaši posledica. „Dobro, biće kako ti kažeš, obećavam.” „A ujutru sve normalno, ostaćeš sigurno na doručku, neće te moja ćerka pustiti da ideš gladan, a i muž mi dolazi s puta oko 7, 8, moraš se pred njim ponašati normalno, nemoj da se unervoziš.” „Daću sve od sebe.” Ustao sam sa kreveta, uzeo svoje bokserice, a Slađana reče: „Idi se istuširaj, ne možeš takav kod devojke.” „Pa to sam i planirao.” „Ajde, pa ću posle ja, a nemoj više da mi šmuraš po korpi za veš i tražiš moje gaće.” „Kad smo kod gaća, evo tvojih gaća.” Uzeh ih sa poda, pomirisah pred njom, pa joj bacih na krevet dok je ona ležala opruženo isprskana spermom, samo se nasmejala. Izašao sam iz Slađanine sobe, istuširao se, vratio kod devojke u krevet i kroz glavu mi je prošao seks sa njenom majkom, ubrzo sam zaspao.

Sutradan sam se probudio oko 10 sati, devojka je već bila ustala. Obukao sam se, umio, ušao u dnevni boravak gde su me čekali devojka, njen otac koji je došao sa puta i njena majka. Malo sam bio nervozan, popio kafu sa njima, popričao malo sa njenim ocem i trudio se da ne odajem nikakvu sumnju. Zatim smo doručkovali, popio sam sok i pre nego što sam krenuo kući otišao sam do kupatila rekavši devojci da moram da pišam. Zaključao sam vrata, otvorio korpu za veš i uzeo Slađanine one sive i crne gaće koje sam noćas skinuo sa nje, stavio ih unutar farmerki i poneo kući. Na rastanku pozdravio sam se sa njenim ocem, Slađana me je pogledala nekako čudno sluteći da sam otvarao korpu za veš, rekao sam im: „Do viđenja.” Izašao sa devojkom koja me je ispratila do kola.

Došao sam kući, zaključao se u kupatilo i mirisajući Slađanine gaće izdrkao nenormalno. Posle 5 meseci ponovo sam jebao majku svoje devojke, a da li ću ikad opet ne znam, znam da smo se dogovorili da više nikad nećemo, ali dogovorili smo se i prvi put pa se ponovilo, tako da NIKAD NE RECI NIKAD.

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt