“Napravila sam grešku života” – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

“Napravila sam grešku života”

Onda sam ustao sa kreveta i kleknuo ispred njenih nogu, silno ih raširio, i sada obe šake stavio na njene butine i krenuo da zavlačim ispod njene spavaćice. „Ti si lud, nemoj, ahh.“ Izusti Slađana. „Ćuti i sarađuj.“ Došao sam do njenih gaća, ali nisam mogao da ih svučem. „Ajde pridigni to dupe malo.“ „Neću.“ Počeo sam strašno da se nerviram, izazivala me je na grubost. Ponovo sam se pridigao, sada je sa obe ruke uhvatih za telo i gurnuh u nazad, da se ispruži na krevet. „Ahhh, hoćeš me pustiti više?“ „Što me teraš da budem grub, hoćeš da ti probudimo ćerku, snosićeš gore posledice nego ja ako nas vidi zajedno!?“ Rekoh joj, i ponovo zavukoh ruke ispod njene spavaćice i krenuh silno da svlačim gaće. Sreća pa joj je međunožje bilo na kraju kreveta, tako da mi je to olakšalo da svučem gaće. Svukao sam ih preko mesnatih butina, listova i stopala.

U rukama su mi se našle crne gaće od satena. Raširio sam ih, udahnuo unutrašnji deo, i oseti strahovit miris zrele pizdurine, kao nikada do sad. Bacio sam ih u stranu i čučnuo. Uhvatio sam je za butine, raširio ih i zabio glavu u njenu pičku. Jezikom sam počeo da ližem po njoj, osetio sam lepljivost i onaj njen poseban jak šmek. Dok sam lizao, jednom šakom sam je držao za butinu, a drugom sam protrljao iznad nje, ponovo je bila neobrijana, ali čini mi se manje nego prošli put. Ne znam zašto, ali to što joj je pička bila neobrijana dodatno me je palilo. Kružio sam jezik po njenom klitorisu i sladio se, čulo se kako Slađana uzdiše: „Ahhh, bože moj, ne mogu da verujem da se ovo ponavlja, aahhh.“ Više nije bilo povratka, znala je da će ponovo biti jebana. Na trenutak sam se izmakao iz njenog međunožja, i pogledao je kako leži sa zatvorenim očima.

Opet sam se pribio njenoj pički, i sada dodao dva prsta i krenuo da ubacujem u njenu zrelu garavu pičku. Nestajali su u njenoj vrelini i klizili u njoj dok sam jezikom prošao kroz njen neobrijani deo i ponovo počeo da ližem klitoris. Prstima sam počeo sve brže i brže da je jebem. „Ahhh, uhhh, jooj.“ Izustila je tiho Slađana. Želeo sam da je dovedem do orgazma, a moj kurac sve više je pulsirao želeći da uđe u nju.

Na momenat izvadio sam prste iz njene mokre pizdurine, i počeo da trljam po klitorisu, dok sam lice malo pomerio u stranu. Osećao sam miris Slađaninog tela pomešan sa šmekom njene pičke. Sve više sam bio skocentrisan želeći da je dovedem do orgazma. Slađana je ćutala, čule se samo kako diše i na momente je izgovarala: „Ahh, uuh,mmh.“ Počela je da se grči i stenje, dok sam naizmeničnim kruženjem masirao njen klitoris, osećao sam da je blizu vrhunca, onda je izustila samo. „Aaaaaahhhhh.“ A ja na svojim prstima osetio sam hladnu tečnost, svršila je, rekao sam joj: „Tiše, hoćeš ćerku da probudiš!?“ „Jooooj, šta si mi ovo uradio!?“ „Doveo sam te do orgazma, a sad ću da te jebem.“ Hvatam je za noge, širim ih što više, Slađana ćuti i ne buni se, približavam svoj kurac i prinosim njenoj pički. Nije više onako mokra kao malo pre, ali je i dalje vrela.

Dok je kurac stajao ispred njene pičke, dva desna prsta prinosim jeziku da ih navlažim, a potom mokre prste trljam po njenoj pički da bi je malo ovlažio. Konačno sam krenuo kurcem da ulazim u nju, sve dublje i dublje dok nisam ušao ceo, zabivši ga krećem polakim tempom da je jebem. „Ne mogu da verujem da je prošlo 5 meseci od prošlog puta, silno sam te željan iako sam to potiskivao!“ Govorim joj. „Ahhh, ćuti, ne govori ništa i jebi me.“ Nekako kroz stidnju i grižu savest tiho izgovori Slađana. Krećem sve brže i brže da ubrzavam, stojim pored kreveta, dok je ona privučena na kraj kreveta, sa raširenim dignutim nogama, dok joj je spavaćica i dalje prekrivala sise koje su se tresle ispod. Oblio me je znoj, ali ne stajem, u sred noći majku moje devojke ponovo razvaljujem. „Aaaah, uhhh, joj meni.“ Tiho izgovori ona.

Jebao sam je tako 3, 4 minuta, onda sam kurac polako izvadio želeći da joj skinem spavaćicu i nasladim se njenih sisetina. „Ajde diži se.“ Govorim joj dok je i dalje opruženo ležala i ćutala. „Šta hoćeš sad?“ Hvatam je za šake i pomažem joj da ustane. Slađana je ponovo sedela na krevetu kao pre nego što sam je oborio. Sedam pored nje i govorim joj: „Želim te sise, sanjao sam ih nekoliko puta.“ Hvatam se šakama za njih i mešam preko spavaćice. „Ajde, diži ruke?” Slađana me posluša, krenuo sam da joj dižem spavaćicu, ali zadnji deo spavaćice nije mogao da se digne jer je svojim dupetom sela na nju. „Digni dupe malo, vidiš da ne mogu da skinem.” „Uh, jadan ti, ja da ti želje ispunjavam.” Reče Slađana i malo diže svoju guzičetinu. Tada sam skinuo spavaćicu preko nje. Ostala je gola, kao od majke rođena, moja buduća tašta, mesnatih i velikih oblina. Kad bi neko pogledao sa strane nju i mene, rekao bi da bi mogla da me pojede. Ne znam zašto, ali iako debela i popriličnih oblina, nenormalno me je ložila.

Gledao sam u one njene ogromne poluopuštene sise i u sledećem momentu sa obema šakama ih uhvatio i počeo da mesim. „Jooj, kako su dobre, svaki dan bi ih mesio i ljubio, svaki dan bi te jebao da se ja pitam.” „Ti si lud stvarno, ovo je još sad i više nema da ti bude jasno.” „Tako smo rekli i prošli put.” Odgovaram joj. „Ne pričaj ništa, nego ajde ljubi ih.” Nije trebala dva puta da mi kaže, usnama sam počeo da milujem njene sise, da ih ližem jezikom, sisao sam joj bradavicu, pa potom isto uradio i sa drugom sisom. Ona je samo ćutala, uzdisala i uživala. Nedugo zatim, pridigao sam se, uhvatio šakom za lice dajući signal da želim da je ljubim, a ona okrete glavu. Tada sam se iznervirao, pa je levom šakom pljusnuh po dlakavom delu iznad njene pičke. „Ahh, budalo, ne udaraj me!” Uhvati se rukama za međunožje i pogleda me, a ja desnu šaku prebacih na njenu ogromnu guzičetinu i zavukoh prste ispod. Levom rukom sam je privukao sebi i rekao. „Ako mi se ljubi, ima da te ljubim, šta se praviš kao fina, a merkaš mi kurac, uhvati ga!” Rekoh joj ljutito. „Ne budi grub molim te.” Odgovori pomalo uplašeno, uhvati se desnom šakom i krete laganim tempom da ga drka. Opet sam je levom rukom uhvatio oko struka, nageo ka sebi, lica su nam se približila. Krenuo sam da je ljubim, počela je da uzvraća poljubac. Dok se ljubim sa Slađanom, tada onu svoju desnu šaku koja se nalazila ispod njenog dupeta, srednjim prstom kretoh da masiram čmar, a onda polako krenuh prstom da zabijam u njeno dupe. „Aaaahhh, joj nemoj u dupe više, bolelo me je prošli put nekoliko dana posle seksa.” „E baš hoću!” „Nemoj, nemoj, evo sve može, samo nemoj ga stavljati u dupe.” „Hmm, videćemo, ali bar prst moram.” „Dobro, samo malo lakše.” Nastavismo još malo da se ljubimo, dok mi je drkala kurac, a ja prst zabijao u njenu guzičetinu. Kad sam se toga zadovoljio, želeo sam opet da je jebem. Pridigao sam se i legao na krevet. „Ajde, stavi ga usta, puši ga malo.”

Govorim joj. „Uh, samo me morogaš kao u Šapcu.” Slađana se pridigla na krevet, svoje sise pribila na moje butine, uhvatila nabrekli kurac, krenula da drka, a potom svoju glavu nabila na njega. Kurac je prodirao kroz njena usta, a Slađana je lizala i dudlala moj kurac kao nekad. Uživao sam u tim trenutcima dok sam je gledao kako ga puši. Nisam želeo ništa da pričam, već sam je pustio da ga obradi kako zna. Vadila ga je iz usta, pa lizala oko njega, potom se prebacila na moja muda i krenula da ih čupija, dok je kurac drkala, zatim je se ponovo vratila na njega i pušila ga još malo. Kada se zadovoljila, opkoračila me je i počela da se nabija na njega. „Ahhh, ahhhh.” Izustila je to i krenula da meša, dok su joj se sisetine tresle. Posebno sam obožavao kad me opkorači, pa je gledam kako njiše po mom kurcu. Malo po malo, počela je da poskakuje i sve jače se nabija na njega. „Ahhh, uhhh, aaauh.” „Budi tiša tašto moja.” Govorim joj dok je šakama hvatam za donji deo leđa, potom za ogromne mesnate guzove.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt