“Napravila sam grešku života” – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

“Napravila sam grešku života”

Sedeo sam još malo sa devojkom ljubeći se i mazeći sa njom, a ona mi predloži. „Bolje ti da ostaneš da spavaš kod mene, koliko si popio?“ „Pa ne znam, možda 5, 6 piva, al neka auta, ići u taksijem.“ „Ni govora, ostaješ ovde, odoh da kažem majci ako nije zaspala.” Devojka je ustala i otišla do Slađanine sobe, a meni na pamet padne jedna ideja. „Ako ostanem da prespavam kod devojke, ja moram jebati noćas Slađanu, pogotovo jer joj je muž na putu, prilika je idealna.“

Zaspala je mojoa devojka na mom ramenu, pogledao sam na telefon bilo je prošlo 1 sat iza ponoći. Meni je samo bilo na pameti da ustanem i odem u sobu pored gde je spavala Slađana, ipak morao sam još malo da sačekam. Pogledao sam opet na telefon, bilo je oko 2 sata, moja devojka se bila okrenula i mogao sam da ustanem. Polako sam se otkrio, ustao i na prstima izašao iz sobe lagano zatvorivši vrata. Načino sam par koraka i našao se ispred Slađanine sobe. Uhvatio sam se za bravu i otvorio vrata polako. Na prstima i sitnim korakom ušao sam u Slađaninu sobu.

Nabrekla kurčina je sevnula željna Slađanine pizdurine. Morao sam da načinim sledeći korak. Odlučio sam da se popenjem na krevet. Nečujno sam opkoračio Slađanu i našao se kod ispred njenog lica, polako sam čučno i nageo se kurcem ka njenom licu. Počeo sam kurac da prislanjam njenim usnama dok je ona spavala. Jedva sam mogao da se kontrolišem od uzbuđenja. Držeći kurac desnom šakom pokušao sam da probam da ga ubacim u njena usta. Čulo se kako diše, glavu je pomerila malo u levo. Kurac je počeo da ulazi, glavić je nestao u njenim ustima. Počeo sam još više da ga nabijam, kad u tom trenutku Slađana otvori oči i skameni se.

Pokušala je da se trgne, međutim tada sam još više nabio kurac, a prstom na svojim usnama joj pokazao da ništa ne govori. Ali po njoj video sam da se buni. Izvadio sam kurac iz njenih usta posle minut. Izustila je tada. „Jesi li ti normalan bre, šta ćeš ovde, zar se mi nismo dogovorili da se ovo više nikad neće ponoviti?” „Jesmo, ali nisam mogao da se suzdržim, kako sam došao i kako sam te video odmah sam se napalio i poželeo da te jebem.” „O bože moj, ali ja sam rekla da se više neće ponoviti, i molim te ustani sada i vrati se u sobu kod moje ćerke?” „Kako to misliš, čuješ li da sam naložen?” „Rekla sam šta sam imala, hoćeš da počnem da se derem, pa da čuje moja ćerka?” „Ajde proderi se i neka dođe, i šta ćeš joj reći, a?” Tada je hvatam za vrat i nastavljam da joj pričam: „Hoćeš joj reći da si se svojevoljno pojebala sa mnom u Šapcu, i da su tvoje gaće kod mene?” „Koji si ti ludak, pusti mi vrat, shvati da ne možemo opet, bilo je tad, sada su okolnosti drugačije, tu mi je ćerka u drugoj sobi, ovo mi je bračni krevet.” Puštam joj vrat, i govorim: „Koliko si me naložila, znaš li kad sam išao u wc da sam uzeo tvoje gaće iz korpe za veš, mirisao ih i izdrkao!?” „Ju bože sačuvaj, nemam reči. Ajde nek si to uradio i nije ti bilo dosta?” „Pa vidiš da nije, sad mi je želja još jača, kad sam udahnuo tvoje gaće, poželeo sam da ti ližem pičku još više!” „Au da mi je neko pričao da će me ovo snaći sa dečkom svoje ćerke.” „Ama ćuti više, budi tiha i prepusti mi se, vidiš da mi je kurac kao stena, vidim da bacaš poglede ka njemu. Uhvati ga slobodno.” „Ama ne možemo, jesi lud, ustaj odmah i izlazi.”

Nisam rekao ništa, samo sam je otkrio. Slađana je ležala u spavaćici. Odmeravao sam je celu, a želja da je jebem bila je sve veća. „Ju, što me otkrivaš, ti stvarno nećeš da odustaneš!?“ Šapatom izusti Slađana. „Neću, a i znam da ti želiš isto!“ Govorim joj, hvatam je za šake i naginjem da se pridigne. „Pusti me čoveče.“ „Ajde sedi tu, da se dogovorimo.“ Govorim joj šapatom. Slađana sede, a ja sedoh pored nje. „Šta da se dogovorimo, ti i ja smo se dogovorili da ono što se desilo u Šapcu da se nikad neće ponoviti, da će zauvek ostati naša tajna, jel tako?“ „Jeste, ali reci mi da ti posle toga nije nijednom prošao kroz glavu naš seks, da ti nije prijao, i da ne bi ponovila?“ „Priznajem, probudio si u meni nešto i zadovoljio me posle dužeg vremena, bilo mi je teško narednih mesec dana da pričam sa mužem i sa ćerkom, grizla me je savest.“

Hvatam je oko struka. „Hajde da ponovimo, sad će biti još lepše i bolje.“ „Ti si lud, skloni ruku, ne mogu, pogotovu znajući da mi je ćerka u drugoj sobi, ona ti je devojka, a ti napao njenu majku. Idi kad te molim.“ Još me ubeđuje da odustanem i izađem iz sobe. „Ali ja sad tebe želim, mislim o tebi kako sam te ugledao večeras, želim te od glave do pete.“ „A ja ovako debela, šta si video nikad mi neće biti jasno, da sam zgodna pa i ajde.“ Polako šaku spuštam niže do njenog dupeta, ali njeno dupe je oslonjeno na krevet. „Da ti kažem, da te nisam video u gaćama onu noć kako stojiš u kuhinji, verovatno nikad ništa ne bih pokušao, jer pre toga nikad ništa nisam pomislio.“ „Znači ja sam kriva, dobro, ispričali smo se, idi sad.“ „Jesi, i zato nigde ne idem, za mene nisi debela, za mene si nešto posebno.“ „Au kakve reči, pa muž niti odavno obraća pažnju na mene, niti mi je rekao da sam posebna, iako se volimo.“ „Pusti muža sad i sve, bićeš moja.“ U tom trenutku stavljam šaku na njenu levu mesnatu butinu i krećem šaku da zavlačim ispod spavaćice.

„Ne, nemoj, ne mogu, ćerki mi je bio rođendan, a tvojoj devojci, kako možemo!?“ Slađana me je uhvatila za šaku, ali drugom šakom ja je uhvatih za guz koliko sam mogao, jer je sedela. „Sama si rekla bio, prošlo je 12 sati, ali nije prošla noć, i dok ne osvane ti i ja ćemo se pojebati.“ Iako me je držala šakom, svojom šakom sam je otrgnuo i nastavio ispod spavaćice, dok nisam osetio pod rukom toplotu i vlažnost njenih gaća. „Juuu, bože moj.“ Izusti Slađana. Krenuo sam malo da trljam preko gaća, i primetih da je malo raširila noge. „Nemoj, nemoj stani dok nije prekasno.“ Tihim glasom odgovara. Nisam joj ništa odgovorio, već sam još malo trljao preko njenih gaća.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt