Moji mi ne daju da rodim još jedno dijete – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Moji mi ne daju da rodim još jedno dijete

Začas sam bila skroz gola, stavio mi je kurac u usta, a glavu zavukao među moje noge. U ovom položaju tucao me duboko u grlo. Opet sam se borila za vazduh, a on bi ga vadio na par sekundi da se ne bih ugušila. Drhtala sam pod naletima njegovog jezika i priblizavala se vrhuncu.

Orgazam kao strujni udar mi je prošao kroz čitavo telo. Jecala sam, uzdisala i tresla se. U sekundi me okrenuo i zabio ga u moju pickicu, produzavajaci tako orgazam za jos nekoliko sekundi. Pljuvacka mi je curila niz bradu, drzao me za noge, podignute u vis i nasrtao na moju pičkicu. Njegove loptice su mi lupkale guzu. Zatvorila sam oči i prepustila se uživanju. Za par minuta opet sam svršavala. Moji orgazmi su mu bili znak da promeni pozu. Sad me tucao otpozadi, stežući rukama čas moje sise čas guzu. Bila sam kao ždrebica koju izdaju kolena pod naletima pastuva.

Legao je na potos i povukao me na sebe.” Nabijaj se na moju kurčinu!” Poslušala sam, sela na njega i počela da poskakujem po njemu. Sokovi su samo cureli iz mene. Pljeskao me je po dupetu i sisama i mrmljao nesto sebi u bradu. Razumela sam samo par reci …kurvica, droljica, pičkica….Tražila sam da kaze glasno, da mi govori to sto želi.

“Tako je mala, prava si droljica, tucaj me, mmmmmm, obozavam kurvice kao što si ti…Razvaliću ti pičkicu i guzu…i izjebanu te poslati mužu…. To me naložilo jos više i jesam bila kurvica koja skače nekom neznancu po kiti, dok me muž i deca čekaju kući. Ustao je i doneo neku kremu i ulje. Namazo je svoju batinu i moj čmar. Prst je lako uklizao unutra. Klecala sam na kolenima, držeći se za krevet kad mi je gurnuo kurčinu u guzu.

Vrisnula sam od bola, ali se nije obazirao. Rukama mi je raširio guzove i jos jače nasrnuo na moju guzu. Nikad me niko nije ovako razvaljivao. Bol se mesala sa uživanjem. Prstima sam dirala klitoris, malo je falilo da opet doživim orgazam. On je ubrzao disanje. ”Tako droljice, tako bankarska službenice…..obožavam tvoje kurvinsko dupe…”-nije prestajao da priča.

Grubo me okrenuo i gurnuo na patos. Nisam uspela da sednem, a on mi je prišao i nabio mi ga u grlo. Držao mi je glavu snažnim rukama i jebao u grlo. Počeo je da svršava uz urlik, dok su se meni usta punila spermom. Gutala sam, curilo je sa strana, oci su suzile, šminka se slivala niz lice. Odgurnuo me i pružio se po patosu. Pustila sam da mi ostatak sperme iscuri niz bradu, po grudima. Nije me ni gledao.

Kada sam ušla u kupatilo, uplašila sam se svog lika u ogledalu. Razmazan kreon, šminka, lice umazano spermom. Istuširala sam se i koliko je to bilo moguće dovela sebe u red. On je svo vreme lezao go na patosu. Vec obučena zamolila sam ga da me vrati do mog auta. “Uzmi taxi droljice i da… narednih dana nisam tu, ali dolazim u petak popodne za tebe. Budi spremna! Nista nisam izgovorila. Izašla sam vani, u glavi mi je sve bilo izmešano, zadovoljstvo, strast, uvređenost, poniženje, strah. Ušla sam u taxi, upravo kad je počeo pljusak, izgovorila adresu i zatvorila oči…

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt