Moji mi ne daju da rodim još jedno dijete – Ispovesti
Ispovesti

Moji mi ne daju da rodim još jedno dijete

Imam 45 godina, udata sam i imam dva prekrasna sina, a nedavno sam saznala da sam trudna. SLUČAJNA TRUDNOĆA…trudnoća koja je samo mene obradovala. Muž i sinovi su od prvog dana protiv toga da rodim, ali ja baš želim bebu i mislim da bi unijela radost u naš dom.

Sinovi su već odrasli ljudi, tako da bi beba baš dobro došla, ali jučer su mi njih sva trojica rekli da moram abortirati!!! Muž mi je zaprijetio da ce podnijeti papire za razvod braka ako ne aboritram.

Stvarno ne mogu da vjerujem sta mi rade jer ja ne zelim da se ocistim, ali eto igleda da cu ipak na kraju morati.

U ponedjeljak idem i ne znam kako cu to podnijeti jos sam se ubijedila da je djevojcica koju oduvijek zelim da imam.

Ako bude djevojcica ja necu abortirati pa makar s ei razvela od muza, mada poslije svega sto je rekao ne vjerujem da ce nas odnos ikada vise biti isti.

Jer covjek koji ne zeli dijete sa mnom i nije toliko vrijedan moje paznje.

BONUS ISPOVEST:

 

IZMEĐU NOGU MI JE BIO VULKAN: Jecala sam, uzdisala i tresla sam se!

 

Zvuk alarma za buđenje mi je zaparao uši. Pogledala sam kroz prozor, trljajući oči. Kiša i tmuran dan nagovarali su me da se vratim u krevet i nastavim spavanje. Sporo se odvlačim do kupatila, umivam se hladnom vodom i konstatujem tragove muževog brijanja po umivaoniku. U bademantilu stavljam sebi kafu i deci doručak.

Nakon 40 ak minuta, ispratila sam decu i stojim golišava i sveže istuširana ispred ogledala. Oblačim lagano čipksate bokserice i beli brus. Odlučujem se za pantalone u boji bele kafe i belu košulju. Okrećem s oko sebe i zadovoljno gledam lik u ogledalu. Vidim poslovnu ženu u tridespetoj godini, plave duge kose, čvrste, izbačene guze, dekolteom koji ce sigurno privlačiti poglede, iako nemam velike grudi. Zgrabila sam sako, potrpala telefon i ključeve u torbicu i izjurila prema autu.

Na poslu standardna gužva, telefoni, klijenti, nabacivanje kolega. U 13 pasova sam imala zakazan sastanak kod klijenta. Privatna firma kojoj treba kredit. Vizuelna provera da li stanje iz papira odgovara stvarnoj slici preduzeća. Već pripremljena za dosadno čavrljanje sa ljudima koji nisu baš prepametni, ali imaju odličan njuh da zarade novac, podmažu koga treba i “ubodu” pravi posao.

Sela sam u auto i odvezla se ka periferiji. Prolazak kroz hodnike nove staklene zgrade bio je propraćen sa nekoliko muških pogleda i odmeravanjem od glave do pete. A onda iznenađenje, vlasnik-direktor preduzeća lep muskarac, dve godine mlađi od mene, kulturan, načitan, šarmantan… Nisam skidala pogled sa njega, dok je on vesto preplitao priču o njegovoj firmi, životu, svemu…

Uhvatila sam sebe kako zamišljam njegove ruke na mom telu. Meškoljila sam se u fotelji, a leptiri su proradili u dnu stomaka. Upitao me je da li ima šanse da dobije nešto od nas, na šta sam ja brzopleto odgovorila -Naravno, sve što treba!

Glasno se nasmejao, a ja sam pocela da crvenim: -Mislila sam na kredit, gospodine… Ispala sam jos smešnija. Ponudio me je ručkom, ali sam morala da odbijem jer sam morala da se vratim u banku. Insistirao je i rekao da ce doći za mene u 17 sati kad završim sa poslom. Žmarci su mi prolazili telom, htela sam da budem još malo sa njim. Da uživam u njegovoj blizini. Da posmatram njegove pokrete, dok vlažim među nogama.

Nazvala sam muža i rekla mu da kupi pizzu sebi i deci, da moram ostati duže na poslu. Nije bilo pri put da ostajem posle radnog vremena. Par minuta posle pet sati sišla sam ispred banke i usla u njegov veliki crni džip. Odvezli smo se do malenog restorana i seli za sto u ćosku. Večera, vino, njegovo prisustvo sve je to jako napaljivo uticalo na mene.

Za deset godina braka muža sam pevarila samo jednom, kada me je ostavio samu sa decom na letovanju. Sex na jednu noc sa barmenom iz lokalnog cafea. Sada sam zelela opet to da uradim, bila sam i previše naložena na ovog tipa. Zamišljala sam ga na sebi, kako ulazi u mene, kako grizem njegova snazna ramena… Bilo je oko 8 sati kada samo izašli, sedela sam u autu i gledala u njega. Stavio je ruku na moje lice i prstom dodirnuo usne. Kao da me struja drmnula. Pitao me da li se plašim, jer sam se sva tresla.

Umesto odgovora prešla sam jezikom preko njegovog prsta. Primakao me i poljubio… opet strujni udar kroz moje telo. Idemo kod mene na kafu-rekao je. U glavi se vodio rat, da li da ga zaustavim i idem kući svom mužu ili da se prepustim požudi… Ulazimo u stan, razgledam oko sebe, sobe uređene sa puno ukusa i stila, sipa nam vino… kreće da sprema kafu… zadržavam ga i privlačim sebi… Nemamo vremena-šapućem…

Ljubili smo se onako stojeći na sred stana. Osećala sam njegove ruke kako klize niz moja leđa i spuštaju se prema guzi. Sisala sam njegov jezik i petljala oko njegovog kaiša. Pantalone su mu pale na pod, a sekundu zatim i crne boxerice. Stavio mi je ruke na ramena i lagano spustio u klečeći položaj. Ispred mog lica stajao je poveci komad muškog mesa, lepo izbrijan i išaran žilicama. Uzela sam ga u ruku i osetila kako pulsira. Krenula sam jezikom od njegovih loptica ka glavicu. Nekoliko puta gore -dole jezikom. Između nogu mi je već bio vulkan. Progutala sam glavić i rkenula da pomeram glavu u ritmu koji mi je on davao rukama.

Njegov kurac je svaki put bio sve blize mojim krajnicima. Pustila sam da uđe u moje grlo. Borila sam se za vazduh, ali ujedno i uživala. Odjednom me zgrabio i poneo ka kožnom dvosedu. Glava je ostala da mi visi sa dvoseda, dok su noge bile podignute uz naslonjač. Otkopčavao mi je košulju, pantalone, trgao sve sa mene..

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt