Htela sam da iznenadim dečka – Ispovesti
Ispovesti

Htela sam da iznenadim dečka

Živim sa momkom i za prvu godišnjicu veze htela sam da iznenadim momka i da ga dočekam u kaputu i štiklama, a ispod samo… Međutim, spremio je i on iznenađenje za mene… Doveo je MAMU i TATU, da ih upoznam.

Sva sreća saznajem to odmah na vratima i počnem da glumim da mi je hladno i kažem da ću ostati malo u kaputu dok se ne utoplim. Priča teče normalno i opušteno, mislim da sam im se čak i svidela, kad ti moj momak u nekom momentu kaže: “Znam da si stidljiva al pretera ga sad sa tim kaputom, daj ajde skini to izgledaš glupo, a možeš dobiti i toplotni udar” ustade i povuče cibzar i otkopča me.

U stanu nastaje muk, niko nikog ne sme da pogleda. Ne znam kako su njegovi našla vrata da odu kući, a s njim nisam pričala neko vreme. Ubedljivo najveći blam u mom životu, blam koji će me pratiti dok sam živa. Posle toga se još nismo ponovo videli, ne znam kako ću to podneti.

BONUS ISPOVEST:

UMIRALA JE NA MOJOJ BATINI: Bila je nezasita, nas dvojica smo je punili na žurki

Related Articles

Kada je druženje bilo na vrhuncu i kada je alkohol već činio svoje, prostorija je počela da se prazni. Od pipkanja i ljubakanja prešlo se na otvorenu akciju, a ta akcija se premeštala u sobe.

Nakon nekoliko piva trebao sam ići do kupatila i već sam u hodu otkopčavao šlic, jer me je baš bilo pritislo. Cupkajući, uletih u kupatilo, ali, avaj, tamo je par već bio u sred akcije. Dama je bila na kolenima i obrađivala momku kurac, pa sam ih baš iznenadio. Pokušao sam ih zamoliti da napuste kupatilo kako bi mogao piškiti, jer ću se, u protivnom upiškiti u gaće.”

-Pa, piški, mi ti ne smetamo!-reče devojka pomalo ljutito, a ja sam se šakama držao za kurac i poskakivao. Kako sam se ustručavao zbog njih devojka reče:

-Hajde, hajde, nemoj da se upiškiš u gaće! – požurivala me je devojka i krenula da mi otkopčava pantalone. Kada je spustila pantalone do sredine butina iz gaća je ispao polunabrekli kurac, što od prizora koji je video, što od stiskanja da se ne upiškim.”Opa, što ti je kurac lep i moćan!”, pa ga uze u ruku.

-Joj, upiškiću se! Kasnije ću ti ga dati da se s njim igraš koliko hoćeš, samo me sad pusti da piškim!

Prvi mlaz je već krenuo, još dok je bio u njenim rukama. Njoj je ostalo samo da ga usmeri na šolju. Imao sam osećaj da piškim celu večnost. Kada sam završio devojka reče:

-Je l’ ga ovako otresete kad završite?- i krenu da ga trese gore-dole. Oslobođen pritiska bešike i ohrabren njenim pokretima, kurac mi je počeo rasti i nakon 30-ak sekundi je bio čvrst kao kamen, a i njeni pokreti su iz tresanja prešli u drkanje.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt