Neko mi je pozvonio na vrata – Ispovesti
Ispovesti

Neko mi je pozvonio na vrata

Odem da se tuširam, kad neko zvoni na vrata. Pomislio sam da se nije vratila sestra iz skole pa nema ko da joj otvori vrata.

Ogrnem peskir da vidim ko je, kad ono mamina prijateljica dosla na kafu, posto sam bio neprekladno obucen otisao sam u sobu da se obucem i tek sto sam bacio peskir na krevet, zacuo sam vrata iz svoje spavace sobe.

To je bila mamina prijateljica, gledala je u pravcu nogu odmah me odgurnula ne krevet i rekla da sam dobar.

BONUS ISPOVEST:

ODRADIO SAM JE JEZIKOM U MAGACINU: Moja sočna i slatka apotekarka sa najlepšim dudama

Subota kasno popodne….već mrak pada, žurim do apoteke dok se ne zatvori.

Stižem tamo kada apotekarka stavlja ključ u bravu i okreće tablu “zatvoreno” . Pokucam ona se okrenu, njene crne lokne poskočiše kao da je upravo vetar prošao kroz njenu kosu, njene crne okice su mi privukle pažnju, za tren se izgubih i misli mi odlutaše, ona nešto govori i maše prstićem ali ja ništa ne čujem, gledam te crne okice koje sjaje kosmičkim svetlom, kao da je neko prah zvezde stavio u njene oči. Dolazim malo sebi i shvatam da mi govori da je zatvoreno, skupljam ruke i molim je samo da kupim lek za bolesnu baku, tužno je pogledam, sažali se, otključa mi i pita me šta treba.

-Propranol- odgovorih kao iz topa dok je gledam kako okreće mi leđa i odlazi iza pulta. Lepo divno, izvajano telo. Slaka guza nazire se ispod tesnog belog mantila…

-Sačekajte dok nađem lek.

Prigušena sveta u apoteci. Čekam iza pulta, pevušim nesto u sebi… Začujem iz magacina “traaaas”… Brzo podignem pult, uđem iza, pogledam apotekarka na podu, vidim razbacane lekove po podu i male merdevinice. Priđem da joj pomognem. Ona leži, a uvojci kose prekrili joj lice. Polako sklonim ih s lica, pogledam je, a njene zvezdane okice počinju ubrzano da kolutaju. Lagano je podignem uhvatim oko struka. Njeno telo je drhtalo od šoka. Pitam je da li je dobro?…Kaže mi da se okliznula. Ponudio sam se da je odvedem da se umije i pristala je. Držim je i otvaram vrata. Sagne se da se umije, Ispod belog mantilica ocrtala se obla čvrsta guza, predivno oblikovana. Pogled mi ostade zaleđen na guzi. Dok se apotekarka umivala, uhvati moj pogled u ogledalu kako kao zombi gledam njenu guzu. Malo dođoh sebi i spustim pogled.Gledam gutam je pogledom i ne trepćem. Opčinjen sam bio prizorom. Okreće se ka meni i pita kako da mi se zahvali….Gledam njene medne usne, oči koje sijaju…pogled mi se spusta na njena bedra. Zapazih mladež na njenoj levoj dudi… Opet ista priča gledam je ne trepcem. Ona mi nešto govori, a ja ne čujem….pogled mi zaleđen na njenim sisama koji vire ispod mantila.

Prođe mi misao kroz glavu “život se ne meri brojem udisaja vec sekundama kada ti zastane dah” Malo se trgnuh. Pogledah je, kaze dobro sam dobro, nešto u meni ludačko me tera da je poljubim. Uhvatim je za ruke i približim sebi. Ona zbunjena što od šoka, što od moje reakcije. Ruku joj stavim u kosu. Nežno pomerim njene pramenove s lica i spustum moje usne na njene, Htela je nešto da kaže …ali samo je počela da mrmlja jer su nam se jezici spojili…Približim je, čvrsto sebi. Osetim kako duboko diše….Obgrlim je oko struka, njene sise zalepiše se za moju košulju. Ljubimo se strasno. Gledamo očima….U njenim očima vatra se rasplamsava. Stavim jednu ruku na njen guz, stegnem ga, a drugu ispod mantila, nežno je milujem po leđima, ljubimo se onako ludački.

Zastanemo onako opijeni, gledamo se pogledi nam gore, počnem da je ljubim po vratu sve do ramena.Koža joj je kao pliš meka i miriše na apoteku…Ona lagano počen da uzdiše. Otkopčavam joj mantilić dugme po dugme, crni brus, iz njega vire dve sočne sise…jedna s mladežom …ljubim joj mladež, između sisa…dok rukama joj otkopčavam brus. Brus pada ispred mene, prelep prizor, dve prelepe sise s roze malim bradavicama. Nežno jezikom pređem preko vrha bradavice…Ljubim je malo, grickam, dok su mi ruke čvrsto oko njenih bokova u strahu da ne ode…Nedam joj nikud. Ljubim joj grudi, steže ih, zaronim između njih….lude me …Osećam kako ona ubrzano diše. Vrhom jezika od duda spuštam se do pupka, kleknem i sve do njenih gaćica. Pomerim joj gaćice u stranu, prebacim nogu preko mog ramena. I krenem da joj ljubim unutrašnju stranu butina. Sočno i nežno …Sve do njene ribice jezik mi šara po njenoj koži. Rukama je držim za guzu. Jezik klizi ka njenoj ribici, pređem lagano preko nje, jednom pa još jedom.

Ona se lagano širi dok vrh moga jezika ulazi u nju. Njeni prsti su u mojoj kosi. Počinjem ludački da je ližem, ona bokovima njiše i trlja se o moju bradu. Duboko jezikom sam ušao u nju, pravim kružne pokrete. Sve dublje prodirem. Osećam kako dugačko i duboku uzdiše, dok mi nokte zabija od strasti o moja ramena. Njeni sokovi cure niz moj jezik. Osećam njene kontrakcije. Jako se trlja o moje usne, brzim potezima. Moji prsti takođe zarivaju se u njenu guzu, stežem je…Ona ubrzava ritam, uzdiše dubogo, jako i glasno. Ribica joj pulsira sve brže i jače, začujem uzdah “ah i mmm” Zastanem, par puta joj posisam klitoris za kraj.

Ustanem ispavim se oko mojih usana njeni sokovi. Uzme maramicu obriše me. Malo se ona “sredi”. I kaže …za vas smo non-stop otvoreni!

Uzimam lek i odlazim…zbunjen i srećan….

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt