Rekao mi muž da nam dolazi njegov rođak – Ispovesti
Ispovesti

Rekao mi muž da nam dolazi njegov rođak

Rekao mi muz da spremim rucak jer ce doci neki njegov rodjak sa sela kod nas jer ima obaveze u gradu pa kada zavrsi da dodje do nas.

Sve sam ja to spremila i postavila i taj rodjak je stigao rucali smo ali nismo imali piva u kuci moj muz je otisao do prodavnice po pivo a ja ostala sa njegovim rodjakom. Otisla sam da se presvucem u spavacoj sobi a onda je usaorodjak mog muza i rekao mi da me zeli i da mu se mnogo svidjam isto tako i ja mislim o njemu jer je lep covek.

Prisao mi i dok je prilazio ja sam legla na krevet. Prevarila sam muza.

BONUS:

MASERKA ME JE DOVELA DO VRHUNCA: Moja kobaja ju je žestoko treskala dok je ona iskusno mešala!

 

Vozač sam autobusa pa zbog toga imam česte bolove u leđima, zato sam odlučio da odem na masažu.

Skinuo sam se i legao na stomak, maserka je radila svoj posao fenomenalno, a ja nisam mogao da ne uzdahnem po nekad, a zvučalo je kao za vreme seksa. Brzo sam se opustio i nestao je bol u leđima a ja sam pitao „da li ipak može da bude masaža celog tela, a ne samo za leđa kako sam zakazao“?

Rekla je da može i da se okrenem. Legao sam na leđa a ona je krenla od ramena. Išla je redom, ramena, grudi, stomak, sve do karlice, a onda je prešla na noge.

Masirala mi je butine a ja sam merkao njeno zgodno telo koje se naziralo ispod bele uniforme. Imala je dobre sise i dupe, bila je prelepa kao lutkica. E tu je počeo da mi se diže…

Primetila je i rekla sa osmehom a glumeći strogoću „gospodine, ponašajte se“. Na šta sam ja šaljivo rekao „pa ponašam se, ali on ima glavu i misli svojom glavom“. Nasmejala se slatko uz reči „pa može negde da izgubi glavu“. Igrali smo se rečima, rekao sam „može, može, on bi stalno negde da gura glavu“. Igrala se opasno, rekla je „ja bih rekla da bi on sada negde da gurne glavu“.

Moje zadnje reči su bile presudne „pa ako imate neko lepo mesto gde bi mogao da gurne glavu vi mu pokažite“. A ona je strgla čaršav sa mene i skunula se.

Uzela je u ruku moj već dignuti palamar, a onda je nastupila masaža mog penisa, navlačila mi je kožicu gore-dole a onda se samo sagla i progutala ga celog.

Imala je mala tesna usta u koja je moj kurac ulazio kao u slatku tesnu pičkicu. Pušila ga je slatko dok se igrala sa mojim jajima i dražila me između jaja i čmara. Ludeo sam od uzbuđenja i poželeo da joj ližem pičkicu, pa sam joj rekao, jasno i glasno „daj liz“. Popela se na mene u pozu 69, a njena slatka guza, i medena pičkica su mi se smešile.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt