Morala sam protiv majke krenuti – Ispovesti
Ispovesti

Morala sam protiv majke krenuti

Morala sam protiv majke… Slučajno sam uhvatila majku sa drugim muškarcem u krevetu i nekako sam uspjela da ih uslikam. Pošto tata nije kod kuće, u inostranstvu je na poslu, ja sam mu istog momenta poslala slike.

Ne bih mogla oca da pogledam u oči i pretvaram se kao da ništa ne znam, dok ga žena vara sa strane! Kada je došao kući uslijedilo je jedino logično rješenje, naravno razveli su se.

Osuđujte koliko želite, ali smatram da sam učinila pravu stvar. Ona je naravno otišla kod ljubavnika da živi sa njim jer nije imala kud. Sad je viđam u gradu ne sa istim čovekom nego sa drugim, očigledno da je mama postala žena lakog morala kad ne pazi na sebe. Gadi mi se, ne mogu više da je zovem “majkom”, prljava je i odvratna.

BONUS ISPOVEST:

 

Razvaljivao sam komšinicu u kuhinji dok je njen muž hrkao na kauču!

 

Sa 35 godina imao sam dosta ljubavnog iskustva sa ženama.

Oženjen sam i prilično smiren sam ušao u brak. Žena mi je lepa i nikada je nisam zapostavljao.

Ne želim da se hvalim, ali imam poveću “alatku” i sve žene sa kojima sam ikada bio govorile su mi da mi je neverovatno tvrd.

Živim u omanjoj zgradi od svega 3 sprata. Sa obzirom da smo pre 3 godine uzeli stan, relativno smo slabo poznavali komšiluk, sve do ove izolacije zbog korone.

Preko puta našeg stana živi komšija koji se razveo od bivše i doveo 5 god stariju ženu koja se zove Nina. Nikad nisam obraćao pažnju na nju jer je jedno 20 godina starija.

Jedno veče sam popio malo više dok sam sa komšijama pio u dvorištu da me sa prozora posmatra Nina sa osmehom na licu. Njen muž je klasičan alkos i verujem da je veoma zapostavljena. od jutra do sutra sto nas narod kaze. Tako sam počeo da obraćam pažnju na nju.

Video sam je u nekoj uskoj haljini. Kao slučajno se sagla, a njena fenomenalna guza mi se prikazala. Na takvoj pozadini bi joj pozavidele i mnogo mlađe cure. Njeni listovi su bili lepo oblikovani. Taman ten, crna kosa, zategnuto telo i prodoran pogled. Za svoje godine, žena je avion!

Jedno veče sam se opet družio sa komšilukom. Na kraju večeri, Ninin muž je bio dobro pijan, a ja sam Nini pomagao da se raskloni sto posle druženja. Dok je sakupljala čaše, saginjala se i primetio sam njenu haljinu, usku do kolena kako otkriva butinu. Ispod je imala čarape sa čipkom. Morao sam da prokomentarišem to.

Ona se nasmejala i pokazala da joj to godi. Gledala me je vragolasto. Njenog muža sam bukvalno uneo u njen stan i stavio sam ga da spava. Nina je stajala na vratima od te spavaće sobe i zadigla je haljinicu. Pokazala mi je to njeno fenomenalno dupe. Napalio sam se kao neki tinejdžer. Pohotne misli mi nisu nestale ni kada sam čuo njenog muža kako glasno hrče.

Pomislio sam da je život samo jedan i strasno sam je poljubio. Ušli smo u kuhinju. Sva me je ložila. Nisam znao da li me više pali ona ili činjenica da njen muž spava u sobi do nas.

Otkopčala mi je šlic i polako sam glavićem prešao preko njene mokre pičke.

Porastao mi je toliko da je ličio na tešku batinu. Bila je oduševljena kada ga je videla.

– Stavi mi ga brzo! Hoću da me razvališ-prostenjala je Nina.

Nakon njenih reči sam joj ga naglo zabio. Samo je vrisnula sa rukom u ustima. PJebao sam je sa “apetitom”. Grizla se po rukama i gurala kuhinjsku krpu u usta kako se ne bi čulo.

Jebao sam je kao ni jednu ženu u životu! Svršio sam u njenu toplu pičku i napunio je.

Nakon toga smo imali jos iskustava ali drugom prilikom.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt