NABACIO SAM ŽENI OBDARENOG KLINCA: Kako ju je protresao, samo je cičala – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

NABACIO SAM ŽENI OBDARENOG KLINCA: Kako ju je protresao, samo je cičala

Kada je rekao da će svršiti, rekao sam mu da svrši po njenoj zadnjici i pičkici. On me je poslušao i počeo je iz svog velikog kurca izbacivati belu lavinu, na njeno dupe i seksi pičku, a sama sperma je kapala dole i pala na kauč. Za to niko nije mario.

Zatim je Marko prišao i poljubio Mariju u usta strasno, a zatim seo na pod. Bio je ceo znojav, soba je mirisala jebeno na njihovu jebačinu. Rekao sam da moram da svršim, dodao Marku kameru i rekao da se fokusira na njenu pičku. A ja čak nisam ni skinuo svoju odeću, pa sam to uradio, gurnuo ga u Marijinu pičku, koja je bila vlažna. Nikada nije bila toliko vlažna kao sada, jednostavno sam imao nepotpuni osećaj kada sam ga uterao u njenu pičku. Moj kurac je pravio vlažni šum u njoj, pička je bila tako raširena od jebanja sa Markom, da sam osećao, kada sam svršavao u nju, da joj sperma duboko ulazi u njenu pičku.

Ona je bila bez daha, lice joj je bilo oboreno na kauču. Ja sam zatim seo do Marka i uzeo od njega kameru, zumirao u njenu pičku. Moja žena nikada nije izgledala tako seksi, od kako je znam. Sada kada sam je posmatrao, izgledala je isušeno od količine orgazama. Ovaj mladi klinac je dobar jebač za osobe bez mnogo iskustva kao što je bila moja žena, pa sam se pitao u sebi da li će moja žena prihvatiti ponovo moj skromni kurac.

Marko je ležao na leđima, njegov kurac je bio mlitav po prvi put od kako je došao kod nas. Tada sam ustao i doneo nešto za piće. Zatim smo sedeli, pričali skupa, da bih potom upitao Marka da nam kaže sa kojim ženama je imao seks. Naravno, on se nasmejao na to, i ispričao da je imao seks sa tetkom, sestrom svoje majke, i da ga je ona naučila svemu u seksu i da joj je veoma zahvalan. Zatim je Marija rekla da uzmem kameru, da odemo na sprat, pa je ustala i krenula, ne čekajući moj odgovor.

Tako je bilo – ja kao 50-godišnjak sam izgledao kao klinac u poređenju sa Markom. A Marija je uživala, to joj se videlo, pogotovo kada bi zgrabila oba kurca i sisala ih zajedno. Kada je završila sa nama, odnosno sa pušenjem, rekla je da želi još jednu stvar od nas, a mi smo se složili da joj moramo udovoljiti. Marija je rekla da Marko legne na leđa, a zatim se popela na njega spuštajući se na njegov kurac. Mene je pogledala sa smeškom:

Znao sam na šta misli, u veoma usku guzu. Pitao sam je za kremu da joj podmažem guzni otvor, a ona mi odgovori da neće trebati to ovaj put. Namestio sam se iza Marije, gledao Markov kurac koji je bio zabijen u njenu pičku, prišao pred njenu zadnjicu poviše rastegnute pičke. Moja jaja su se dodirnula sa Markovim jajima slučajno. Pokupio sam malo ljubavnih sokova i raširio usku rupicu, ugurao prst da bih malo pripremio za ulazak mojeg kurca. Ona je jecala, zatim se nabila jako na Markov kurac, tako da je on jako jecnuo.

Moj kurac je skliznuo do pola, tako da sam osećao Markov kurac u drugoj rupi. Marija se ježila tako da joj se celo telo preznojavalo. Marko se nije mnogo nabijao u njenu pičku, jer je Marija kontrolisala dvostruko jebanje, i želeo bih reći da smo je jebali ovako satima, ali Marko je već napunio njenu pičku za nekih deset minuta. Ali pored toga, Markov opušteni kurac je bio veliki, tako da je još bio u njenoj pički.

Ja sam nastavio žestoko da je jebem u dupe, da bi Marko zgrabio njene sise i počeo da žestoko da sisa njene bradavice. Ja sam počeo da je punim baš kada je nju potresao orgazam, zatim sam, izvadivši kurac, uzeo kameru. Markov kurac je bio razmekšao, izvađen iz njene pičke, prekriven sopstvenom spermom, koja je kapala iz Marijine pičke, a i moja sperma je izlazila iz njenog braon otvora. Jednostavno, ovo je bilo zadivljujuće jebanje.

Poveo sam Marka dole u dnevnu sobi, kako bi mogao da se obuče i da ode. On je bio veoma zahvalan, veoma uzbuđen i hteo je znati kada može da dođe da pogleda video snimak. Pozvao sam ga da dođe u nedelju ujutru da bismo pogledali snimak zajedno i obećao sam mu da ni ja ni Marija nećemo gledati snimak pre njega, već ćemo ga zajedno pogledati. Tada je on otišao, a ja sam trčeći otišao u spavaću sobu, i uvideo sam da je Marija zaspala. Poljubio sam je u rame i potrljao kapljice sperme sa njene kože, a potom sam zaspao pripijen uz nju.

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt