NABACIO SAM ŽENI OBDARENOG KLINCA: Kako ju je protresao, samo je cičala – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

NABACIO SAM ŽENI OBDARENOG KLINCA: Kako ju je protresao, samo je cičala

Ustao sam da uzmem kameru, a Marija je ustala i uradila stripriz za mene i kameru. Nikada je pre nisam video ovako opuštenu, napaljenu, svaki znak stida je nestao. Marija je skinula svoj brus, počela se dodirivati po sisama, i uradila ono što uvek radi; podigla je svoju veliku sisu i počela da sisa svoju bradavicu, zapravo celu svoju sisu je sisala. Ustala je i poljubila njega, bio je to probni poljubac, da bi kasnije njihovi jezici počeli igru u njihovim ustima. Ovo je navelo Marka da počne milovati njene sise; on ih je uvrtao, štipao njene bradavice. Zatim se Marija spustila na kolena i rekla:

– Sada je vreme za moj poklon.

Marko je stajao, a njegov veliki kurac je pretio da će pokidati trenerku, a moj kurac je bio pretvoren u kamen još pre deset minuta. Marija je svukla njeovu trenerku i gaće jednim pokretom do njegovih članaka. Buljila je u kurac, a i ja sam. Bio je tvrd, imao je oko 25 santimetara i klatio se. Glava kurca je bila mnogo velika, Marija ga je držala, stenjala, znao sam razmišlja kako će ga osećati u svojoj toploj pički. Prislonila ga je uz njegov stomak, počela da mu liže jaja, a zatim počela da ga oblizuje sve dok se njen jezik nije našao na glaviću.

Momak je bio tako napaljen da mu je već počela da curi iz glavića presperma, jer znajući Mariju, bila je vrhunska pušačica kurca, pa je ovaj dečko posve uživao u njenim veštinama. Gledao sam nju kako halapljivo puši kurac već petnaest minuta, prekidajući svaki put kada je bio blizu vrhunca. Bila je u mogućnosti samo do pola da proguta njegov kurac, a ja sam to snimao i zumirao. Konačno je rekao:

– Ooooo gospođo Marija, ja ću da svršim – a ona je rekla da može da je zove samo Marija.

Tada je počeo da svršava u njena usta. Mislio sam da će se udaviti od njegove sperme, i makla je usta sa njegovog kurca, ali on je još bacao lokve sperme koje su pale na njene grudi, pa je spermu razmazivala sama po svojim grudima.

Zatim je stavila ponovo njegov kurac u usta, očistila ga od sperme, a Marko ju je pitao da li može da joj poliže picu, što je odmah bez odgovora prihvatila. Sela je na leđa, raširila noge i otkrila željnu pičku u koju je klinac trebalo da uroni. U početku se videlo da Marko nema iskustva da je lizanjem dovede do oduševljenja. Marijina pička je bila potopljena i blistala je, a za nekoliko minuta počela je da se trese, gurala je njegovo lice u svoju pičku dok je orgazam nije potresao. Bio je to snažan orgazam, a ja sam želeo izvaditi svoj kurac i svršiti, ali sam se uzdržao kada sam video da je Markov kurac ponovo nadignut.

Kada je Marija sela na ivicu kreveta, Marko je prineo svoju glavu kurca veličine srednje jabuke i počeo da je trlja preko oteklih usmina njene pičke. Kada je nabio kurac u njenu pičku, video sam nešto neverovatno što nisam video tokom celog našeg seksualnog života: odmah ju je potresao orgazam. Držala je Marka čvrsto dok su njeni orgazami trajali večno, jedan za drugim, a on je govorio kako ima lepu pičku. Dao sam klincu čast, on je jebao Mariju dobrih petnaest minuta, sisajući njene sise i nadražujući njen klitoris, tako da je Marija svršavala mnogo puta.

– Jebi je pseći Marko, ona to voli – predložio sam mu.

– Da – Marija je zavapila.

On je izvadio kurac i čekao da se Marija namesti na kauču. Njena pička je bila širom otvorena, usmine crvene i mokre. Ja sam se približio blizu da bih pomirisao pregrejanu pičku. Markova muda su se ljuljala udarajući Marijin klitoris, tako da ju je jebao tako snažno da je ceo njegov kurac nestajao u njenoj pički.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt