NABACIO SAM ŽENI OBDARENOG KLINCA: Kako ju je protresao, samo je cičala – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

NABACIO SAM ŽENI OBDARENOG KLINCA: Kako ju je protresao, samo je cičala

– Mislim da je jebeno seksi, još kada sam bio mlađi, uvek sam fanatazirao o njoj, drkao na nju. Ima dobre sise, lepu kosu, prelepo lice – zatim je stao, shvativši šta je upravo rekao meni, ali sam mu dao smeškom znak da je sve u redu.

Zatim sam mu rekao da želim da mi jebe ženu, za njen rođendan, a da ću ja posmatrati i snimati video kamerom, uveravajući ga da neće nikog biti osim nas, da mu neću smetati, ali da ću snimati kamerom. Njemu se ideja sa kamerom dopala, i pitao me je da li će dopiti kopiju snimka, na šta mu rekao da neće dobiti, zbog diskrecije, ali da može da dođe da pogleda kod nas kući kada god želi, kada nam deca nisu kući. Nasmejao se, rekao sam mu da sutra dođe kod nas kući u devet sati uveče. Dovezavši Marka do njegove kuće, otišao sam kod mene kući, pojebao Mariju u kuhinji, mislim da je trajalo ne duže od tri minuta.

Petak veče, Marijin rođendan. Odveo sam voljenu ženu u najbolji restoran u gradu, ali pre nego što smo otišli dao sam joj poklon: par ženskih seksi čarapa, to je volela. Obukla je crvenu haljinu, i kada sam je video, izgledala je veoma jebozovno i neodoljivo seksi, što je i ona sama znala. U restoranu smo imali izvrsnu večeru i popili smo skoro litar vina, i oboje smo se osećali nestašno.

Posle večere, u autu sam još otkačio haltere na čarapama, i počeo prstima da joj mazim pičku, a ona se nagnula i otkopčala mi šlic ispušila mi kurac dok nisam svršio u njena usta. Bilo je petnaest do devet sati kada smo došli kući. Ona je otišla na sprat, dok sam ja proverio kameru za to vreme. Kad je došla u dnevnu sobu, na sebi je imala grudnjak, gaće i seksi čarape. Kada sam je video, rekao sam joj da nikada nije bila jebozovnija nego sada. Videla je kameru, ali ništa nije rekla. Obično se buni, ali pošto je večeras njen rođendan, ništa nije rekla, mada imamo sopstveni kućni snimak koji traje oko dva sata.

Seo sam do nje na kauču i rekao joj kako seksi izgleda, koliko je volim i počeo da je pohotno masiram i rekao joj da sam nešto otkrio veoma interesantno prošle nedelje.

– Šta to? – pitala me je.

Rekao sam joj šta se desilo u banji, odnosno za Rajka, a ona je rekla da Nataša (Rajkova žena) nije lagala, uvek se hvalila da je Rajko obdaren kao konj.

– A da li bi verovala da je Markov veći? – rekao sam joj i osetio promenu na njenom telu.– Kada sam video tu veliku stvar, pomislio sam koliko bi uživala, čak sam drkao na pomisao kako ti pušiš tom mladom pastuvu, i kako bi te on jebao.

Ona se okrenula i poljubila me, zatim rekla mi je da bolje krenem da je jebem, pošto sam je jebeno napalio. Tada je zvono pozvonilo. Ona je ustala sa namerom da krene na sprat, ali ja sam joj rekao da sedi i da se opusti. Gledala je u mene nervozno, a ja sam joj rekao da mi veruje:

– Tvoj je rođendan, draga… Imam za tebe savršen poklon – i ona je pokušala da sakrije da joj se ne vide njene bradavice na poluotvorenom brusu.

Otvorio sam vrata, Marko je ušao, noseći na sebi trenerke donji deo, i majicu. Poveo sam ga u dnevnu sobu. Za vreme šoka uvideo sam da je Marija provalila kakvo je iznenađenje za nju bilo. Dao sam znak Marku da sedne pored moje žene i ponudio ga pićem. Ostavio sam njih same i otišao u kuhinju, vratio se sa tri čaše vina. Bili su opušteni i pričali o tome kako je moja žena obučena bila. Pružio sam im čaše i seo pored njih. Marija se vrpoljila. Zapravo, bila je spremna, napaljena.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt