NABACIO SAM ŽENI OBDARENOG KLINCA: Kako ju je protresao, samo je cičala – Ispovesti
Ispovesti

NABACIO SAM ŽENI OBDARENOG KLINCA: Kako ju je protresao, samo je cičala

Počeću sa opisivanjem moje žene Marije. Upravo je napunila 45 godina i izgleda veoma seksi. Ima dužu crnu kosu, plave oči, veoma lepo lice i ima malo punije telo, ali to ju je baš činilo još više privlačnom. Grudi čista petica, velike lepe bradavice, njen stomak je malo zaobljen, a njeno dupe je malo šire, ali još uvek lepo oblikovano, što ga čini veoma seksi. Takođe voli analni seks (meni pomaže jer sam obdaren samo sa 13 santimetara), i njeno međunožje je uvek izbrijano.

Marija i ja smo u braku već 23 godine i tokom godina smo uvek bili verni jedno drugom, sve dok nije izbio incident jednog dana. Marija je trebalo da napuni 45 godina uskoro, a ja sam joj obećao poklon. Bila je nedelja (pre njenog rođendana koji će biti sledeći petak), kad sam pronašao razlog koji će biti kao poklon njoj za rođendan.

Igrao sam tenis sa dugogodišnjim prijateljem Rajkom i njegovim sinom Markom koji je imao 19 godina. Zapravo, oni su naše prve komšije, bili smo dobri drugovi ja i Rajko još od kada se on doselio u kuću pored moje. Marko, njegov sin, bio je veoma fin, uvek se ophodio prema meni sa poštovanjem.

Posle igre dali su predlog da odemo do banje da bismo se istuširali, što sam ja odmah prihvatio. Kada smo ušli u prostoriju banje, Rajko je skinuo gaće a krajičkom oka sam video njegov veliki penis, kojio je bio veći njego moj kada je u punoj erekciji. Zatim sam se okrenuo i video da je Markov penis još veći, deblji nego Rajkov, zapravo bili su skoro isti, samo što je Marko posedovao viša jaja. Ja sam se okrenuo veoma brzo, videvši šta je, a oni su mi dobacili, smejući se:

– Šta je bilo? Mi dolazimo iz porodične linije sa velikim penisima.

Related Articles

Tog dana, odnosno po noći, ja i Marija smo imali veoma strastven seks. Ona je svršila dvaput. Posle seksa sam upitao Mariju da li bih želela da proba veliki kurac, na šta se ona baš napalila, na samu pomisao, tako da smo se još jednom pojebali, ali joj baš ništa nisam spominjao u vezi Rajka i Marka.

Bio je četrvtak, kada sam video Marka, zapravo bio sam u autu vraćajući se sa posla. Pitao sam ga da li želi kući, on je ušao u auto. Tokom razgovora me je pitao za mojeg sina koji studira u drugom gradu i Marko je rekao da mu nedostaje moj sin zbog druženja. U toku vožnje sam ga upitao da li ima devojku, mada mi je bilo nezgodno zbog pitanja, ali on je iskreno odgovorio da nema. Kao razlog tome naveo mi je da devojke, čim vide njegov veliki kurac, jednostavno pobegnu od njega. Pitao sam ga nije li valjda nevin, a on mi odgovori da nije, i kazaće mi tajnu sa kojom osobom je izgubio nevinost, ali da ne smem nikom reći za tu tajnu.

Ja sam mu obećao da neću nikom reći, čak sam se zakleo u moju decu pred njim. Tada je rekao da jedino i najlepše iskustvo imao sa svojom tetkom, odnosno sestrom svoje majke, koja je bila razvedena. Pričao mi je kako je jebao tetku dve godine, dok je meni moj kurac bio u punoj erekciji slušajući njegovu priču. Zatim sam ga upitao:

– Misliš li da je moja Marija jebozovna žena?

Bilo mu je nezgodno, loše se osećao, odnosno uplašeno. Ništa nije odgovorio, ali sam ga ohrabrio rekavši mu da može slobodno reći šta god želi. Upitao me je da li može da bude totalno iskren, ja sam rekao da može. Rekao je:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt