TUĐA ŽENA NAJSLAĐE MESO: Zajecala je, lagano sa istraživao njene dubine – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

TUĐA ŽENA NAJSLAĐE MESO: Zajecala je, lagano sa istraživao njene dubine

Pojavila se u trenerci i patikama, očekivao sam možda drugi outfit ali na kraju krajeva – zar je bitno. Ta njena trema je verovatno učinila da ja budem više opušteniji. I činio sam sve da se i ona oseća lagodnije i da joj ne bude neprijatno. Došli smo kod mene. Seli, razmenili možda par reči, zagrlio sam je i poljubio. Želeo sam je jako. I ona je mene. Video sam joj ludačku želju u očima. Kurac je počeo polako da mi se ukrućuje.

Nije htela nikakvo piće. Otišao sam na kratko da skuvam kafu koju sam joj obećao. Kada sam se vratio, čekala me je samo u vešu. Momentalno mi je pao mrak na oči! Spustio sam onu kafu na sto. Sedela je prekrštenih nogu, butine su pozivale na dodir. Grudi nabujale kao testo pod uticajem kvasca. Momentalno mi se ukrutio. Ta udata žena o kojoj sam do juče fantazirao sada je tu. Izazovna. Jebozovna. Željna.

Rukom sam krenuo od kolena, klizio spoljnom stranom butine i zgrabio je za guzu, istovremeno joj gurnuvši jezik u usta. Borili smo se jezicima dok sam polako prešao na sise. Te njene divne sise koje su mi toliko bole oči, sada bivaju maltretirane i gnječene od strane mojih dlanova. Pružio sam joj ruku navodeći je da ustane. Prislonio sam je licem uza zid. Samo je naslonila dlanove na zid… Bila je spremna za ono što je usledilo…

Prišao sam joj s leđa i počeo “pretres”. Krenuo sam od glave, prošavši rukama kroz puštenu plavu kosu. Spuštao se polako na dole preko grudi, stomaka i kukova. Blago klizio po glatkim nogama, a onda lagano nazad, unutrašnjom stranom nogu i butina. Zadigao sam haljinu i spustio gaćice do članaka. Ona uveliko vlažna, ja uveliko krut. Hoću da eksplodiram. Otkopčao sam svoj kaiš, spustio farmerice i gaće. Hteo sam da se zabijem u nju iz sve snage ali ipak ušao sam nežno i polako.

Zaronio sam u užareni vulkan, opijen vrelinom. Zajecala je. Još uvek lagano, istraživao sam njene dubine, levom rukom držao za kuk a desnom za vrat, ljubeći joj rame. Prošaputala je da ne moram da pazim, da ne može da zatrudni. To je u meni izazvalo eksploziju! Počeo sam da menjam ritam, ubrzavao sve više i zabijao nabrekli kurac u nju sve jače. Noktima je pokušavala da se drži za zid dok sam je jebao tako jako da sam hteo da je pocepam na dva dela. Kako je dobro tucati tuđu ženu.

– O bože! – par puta je izustila i zastenjala.

Počeo sam da svršavam i da je punim toplom spermom. Grčio sam se u njoj a sperma nije prestajala da šiklja, iz mojih jaja, pravo u dubine njene prevrele pičke. Predivan orgazam. Izašao sam, već ne više tako tvrd. Deo mojih sokova joj se slio niz butine a deo pao na tepih.

Oznojani i vrući, ležali smo zagrljeni na krevetu. Divio sam se njenom telu, glatkoj i nežnoj koži. Mnogo mlađe devojke bi mogle da joj pozavide. Mazili smo se i ljubili. Požuda zabranjenog voća je velika. Vršnjak je polako ponovo bivao sve veći.

Spustio sam glavu između njenih nogu. Klizio usnama prema sočnoj breskvi. Bio sam spreman, kao i ona, da opet zaronim u nju… Ovoga puta u sporijem ritmu…

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt