TUĐA ŽENA NAJSLAĐE MESO: Zajecala je, lagano sa istraživao njene dubine – Ispovesti
Ispovesti

TUĐA ŽENA NAJSLAĐE MESO: Zajecala je, lagano sa istraživao njene dubine

Tuđa žena, udata žena, pa još i ako je lepa i zgodna… Prostrujala bi mi krv kroz vene. To mi je bila želja. Da pojebem nečiju ženu. Ali mi se nikako nije pružala prilika za to. Ali, kako to obično i biva, život se postara za sve. Pa i da meni ostvari dugoočekivanu želju.

Bila je plavuša, lepog lica i vitke građe. Sretali smo se u prevozu na putu do posla. U kojoj god odevnoj kombinaciji da je bila, isticale su joj se predivne bujne grudi, jaka petica po mojoj skromnoj proceni. Kako je vreme prolazilo, pogledi su nam se sve vise ukrštali. Povremeno smo počeli da razmenjujemo po koju reč, o svakodnevnim i nebitnim stvarima. S vremena na vreme bih joj udelio kompliment, ne da bih joj podilazio, nego zato što sam stvarno to i mislio. Prijalo joj je, videlo se. Bilo joj je drago da čuje a i meni je bilo zadovoljstvo da pohvalim njen izgled.

Varnica je postojala, ložila me je i fantazirao sam o njoj. Pomisao na to kako bih joj mesio nabujale grudi, grickao velike bradavice, masirao čvrsto dupe, palila me je u trenutku. Vreme je prolazilo, sretali smo se i dalje, pričali o svemu i svačemu. Tako smo u jednom razgovoru dosli i do toga da razmenimo brojeve telefona.

Posle par dana čekanja, da će možda ona prva da se javi, krenuo sam u ofanzivu. Bilo je veče, ležao sam u svom krevetu i polako nadrkavao kurac. Mislio sam na nju, uzbuđivala me je pomisao na njenu vitku figuru sa istaknutim, nabreklim bradavicama. Nisam želeo da čekam. Bacio sam poruku, uzvratila je. Jednu, drugu, treću… Od zezanja do “ozbiljnih” tema. Drkao sam a moj vršnjak je već počeo da pušta balu.

– Šta ti hoćeš od mene? Ja sam udata žena. Ne igraj se vatrom – reče u jednom momentu.

Objasnio sam joj detaljno koliko mislim da je jebozovna i privlačna, i da me to što je udata žena samo još više pali. Objasnio sam joj koliko bih želeo da je imam i svašta joj radim. Koliko mi ubrzava puls svaki put kad je vidim. Bez ustručavanja, potpuno otvoreno i onako kako zaista jeste. U toku dopisivanja sam obilato svršio. Jedina stvar koju nisam želeo je da joj napravim neki problem.

Znao sam da je samo pitanje dana kada ćemo se dohvatiti. Kada će konačno biti moja. Pričala mi je kako je u još uvek udata samo zbog dece. Kako nema više nikakve hemije. Seks samo kad mora i to je bilo odrađivanje posla, poput pranja prozora ili kuvanja ručka. Bez vatre i ikakve strasti. Posle nekoliko dana dopisivanja bližio se i trenutak kada ćemo se videti. Naravno, nije bilo moguće bilo kad, čekali smo noć kad njen muž radi treću smenu. Dogovorili smo se gde da je sačekam. U ponoć, ulicu dalje od zgrade gde živi.

Zazvonio mi telefon. Tiho je pitala i pomalo sramežljivo gde sam, što uopšte nije ličilo na nju. To mi je bilo izuzetno simpatično. Ali i potpuno razumljivo, prvi put je rešila da prevari muža. A i ja ću prvi put jebati udatu ženu. Vatromet u najavi!

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt