Cijeli komšiluk nam se smije zbog snaje – Ispovesti
Ispovesti

Cijeli komšiluk nam se smije zbog snaje

Cijeli komšiluk nam se smije zbog snaje… Prije mjesec dana se oženio moj sin i od tada kao da je vrag ušao u moju kuću. Prvo što me razbijesnilo je činjenica da joj nije bio prvi.

Svaki naredni dan donosio je novi šok za mene spava do 11 sati ne postuje me, ali danas je prešla svaku mjeru i rekla sam sinu da je otjera, da se razvede od nje.

Moja snaja je danas bila cijeli dan u gradu SA PRIJATELJICAMA, a popodne ju je dovezao meni nepoznat mladić u nekim skupim kolima. Rekla je da joj je to DOBAR PRIJATELJ, ali muško ženskih prijateljstava nema, barem ih je ne priznajem. Cijeli komšiluk je gledao kako izlazi iz auta tog mladića. Voljela bih da se moj sin razvede od ove beštije, ali ako je toliko glup i ako ne vidi kakva je.

BONUS:

‘Džabe si Apolon’: 15 stvari koje će i najzgodnijeg frajera učiniti odbojnim

1. Nepristojan je prema ljudima koji rade u uslužnim djelatnostima. Svaki frajer koji je nepristojan prema ljudima koje smatra manje vrijednima od sebe samoga je seronja, i nema tu puno filozofiranja.

2. On ZNA koliko je zgodan. Samopouzdanje je seksi, no kada je netko narcisoidno samodopadan, to nije nimalo seksi. Želite frajera koji je zaljubljen u vas, a ne u samoga sebe!

3. Umišljen je i plitak. Potpuno nezainteresiran za vas i svijet oko sebe. Ne možete uopće zamisliti išta uzbudljivo s njim!

4. Priča isključivo o sebi. Ako ga nimalo ne zanima kakva ste vi osoba, čime se bavite i koji su vam hobiji, teško da će ga zanimati ikakva veza s vama. Bježite od toga glavom bez obzira!

5. Nije mu stalo do vaših potreba u krevetu. Seks s njim svodi se na ganjanje njegovog orgazma i tu svaka priča staje. Adio!

6. Ne vodi računa o higijeni. Po pitanju ovoga, apsolutno svaki komentar je suvišan!

7. Redovito odmjerava druge žene. Znamo da imate oči i da primjećujete svijet oko sebe, no možete se barem potruditi ne blejati u druge žene dok ste u našem društvu.

8. Frajer koji konstantno kuka. Život je sje*an. I skroz je ok ponekad se ispuhati izjadati. No definitivno ne želimo frajera za kojega ne postoji niti jedna druga tema.

9. Nema blage veze o kuhanju. Ok, ne mora biti Jamie Oliver, no neke osnovne stvari bi trebao znati pripremiti.

10. Zločest je prema vašem ljubimcu. S ovakvim frajerom ne trebate gubiti niti jednu jedinu sekundu!

11. Sve svoje bivše zove ‘ludim kujama’. Veća je vjerojatnost da je jedina luda kuja u cijeloj priči on. Čitajte između redaka.

12. Ne odvaja se od mobitela. Logika je jednostavna – ako nije u stanju zanemariti mobitel u vašem društvu, onda ni ne zaslužuje vaše društvo.

13. Ima grozan stil odijevanja. Nemojte nas odmah napasti, znamo koliko je ovo diskutabilno i subjektivno, ali biste li se doista mogli napaliti na frajera koji nosi čarape i sandale, zajedno??!

14. Ne prepušta mjesto za sjedenje starijim osobama i trudnicama. Dakle, imate posla s frajerom koji bi bio šugav otac i koji je k tome šugava osoba.

15. Patronizira vas. Ako vas frajer ne poštuje i ne tretira vas kao sebi ravnopravnu, odmah mu recite zbogom.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt