Povređena sam što mi nije rekao istinu – Ispovesti
Ispovesti

Povređena sam što mi nije rekao istinu

Povređena sam što mi nije rekao istinu… Udala sam se pre 3 godine za divnog čoveka,a pre toga smo 4 bili zajedno. Voli me,kao i ja njega. Od prvog dana zna da obožavam decu i želim veliku porodicu.

Ali, nisam želela da ostanem trudna pre braka, tako sam vaspitana. Kako nam pune dve godine nakon venčanja nije uspevalo da ostanem trudna, predložila sam mu da odemo kod lekara. Na to mi je on priznao da je kao klinac imao komplikovanu operaciju i ostao impotentan.

Toliko sam bila besna i povređena,ali ne zbog njegovog zdravstvenog problema, već zato što skoro 7 godina nije našao za shodno da mi to kaže.

BONUS:

Besramno uživajte u sramotnim dozama seksa: 6 definicija brutalno dobrog i kvalitetnog ‘klinča’

1. Seks na odmoru

Seks koji se događa kada ste dugo u vezi i kada na odmor odlazite kako biste, između ostaloga, uživali i u divljem, ludom seksu koji se ne događa na mjestu gdje živite. Baš kao na početku veze. Plus, besramno uživate u sramotnim dozama seksa bez srama da ćete kasnije morati susresti prvu susjedu koja je sve čula.

2. Seks u hotelu

Koji se znatno razlikuje od seksa na odmoru. Sobu imate na jednu jedinu večer, povodom gostovanja na vjenčanju ili sličnog događaja i imate stopostotnu namjeru iskoristiti ju za filmski prljave igrice zbog kojih biste najradije čistačici ostavili poruku da plahte radije spali, nego da ih opere.

3. Seks za jednu noć

Seks koji ima dva lica. S jedne strane, super je zabavno i uzbudljivo seksati se s frajerom kojeg ste tek upoznali i koji vas je na prvu luđački privukao. S druge strane, sljedećeg ste jutra malčice tužni i usamljeni jer je sve gotovo i nemate se s kim pomaziti.

4. Jutarnji seks

Seks s milijun prednosti: već ste u krevetu, odmoreni ste, svakako ćete nakon ustajanja uskočiti pod tuš. Ekstra plus, što ima ljepše od dana koji je započeo strastvenim orgazmom?

5. Seks pod tušem

Seks koji puno bolje zvuči u teoriji, nego kakav je u praksi. Jer svaki seks u kojem postoji mogućnost da padnete i slomite nešto nekako oduzima čar samog seksa. Osim ako niste sretnica s brutalnim jacuzzijem ili ogromnom tuš kabinom (čitaj: sobom), s neklizajućom podlogom.

6. Potpuno obični seks

Seks s osobom koju volite najviše na svijetu i koji se događa svakih nekoliko sati/dana/tjedana, odnosno kad god vas dvoje imate želju i priliku seksati se. Možda ne uključuje ludi provod, luksuzne sobe i posteljine ili adrenalin zbog nedavnog upoznavanja, ali svejedno ga ne biste mijenjali ni za što na svijetu. Plus, uključuje iskrene poljupce, dodire i ostale sitnice koje ništa na svijetu ne može zamijeniti.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt