Nakon treninga 0DVALI0 je M0JU MACU: BATIN0M me je RASPALI0 kao nikad – Page 5 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Nakon treninga 0DVALI0 je M0JU MACU: BATIN0M me je RASPALI0 kao nikad

– Da! – Vičem. – Daj mi to! –

Polako ga gura u mene, a ja vrištim, stišćući svoju macu, dok mi zidovi pulsiraju, podudarajući se s ritmom njegovih usta na mom klitorisu. Pritisak palca čini me tako da bih mogla puknuti i mahnito se vraćam u njega. Kapam mu u bradu i tako blizu da ga preplavim.

– Želim vidjeti tvoj penis – zacvilim, a on se zakihoće, stavljajući ruku u gaće da mi udovolji. Gledam ga u ogledalu dok ga izvlači – da, tako je savršen, žilast, tvrd kao da je samo za mene. Počinje ga milovati dok ga očima proždirem i želim osetiti njegovo pulsiranje u mojoj maci.

– O, Bože, da, da, naterat ćeš me da dođem. –

Zareža i prodre palcem dublje u mene. Stisnem svoju macu, a on mi savršeno usisa klitoris u usta i čujem kako vrištim: „Da! Da! Svršavam! ” dok drhtim od zadovoljstva natapajući mu lice svojim sokovima iz mace.

– Želim te osjtiti sa leđa – dahćem drhteći od blistave iscrpljenosti.

– O, jebi ga – dahće on.

– Daj mi to, Josipe – kažem, uspostavljajući kontakt očima s njim u ogledalu. Ugrize se za usnicu i zastenje svojim posljednjim potezima, puštajući da mu vruća sperma prska po mojoj goloj koži. Izdahnem, očiju zarolanih u mojoj glavi i borim se protiv poriva da ne padnem na pod.

Skida majcu da me očisti, a ja se napokon u potpunosti divim njegovom telu. Grudi i trbušnjaci savršeno zategnuti, dva reza mišića na bokovima pod uglom. Zatvorim oči kako bih uživala u tome kako mi nežno i pedantno čisti leđa.

– Smeta li vam samo.. da me opet pokupite? – Pitam, gledajući ga kroz trepavice.

Smeje se i hvata me ispod bedara, obavijajući ih oko struka i duboko me ljubi. Na kraju, on se odvaja da me pogleda i pita: -Želite li jednom večerati sa mnom? –

Ne mogu, a da se ne nasmijem njegovoj ozbiljnosti, pogotovo kad je njegova brada još natopljena mojim orgazmom.

– Apsolutno. Mislim da smo to zaradili. –

Previous page 1 2 3 4 5
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt