Nakon treninga 0DVALI0 je M0JU MACU: BATIN0M me je RASPALI0 kao nikad – Page 3 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Nakon treninga 0DVALI0 je M0JU MACU: BATIN0M me je RASPALI0 kao nikad

– Da li si to osetila dobro? – Njegova je ruka vraćena na moj kuk, a moje ga dupe još uvijek pase. Pogledam nas u ogledalo. Skoro je za glavu viši od mene.

– Jeste. – Nasmešim se, drsko naslonivši glavu na njegova prsa.

– To je bila idealna pozicija za vas. – Nasmiješi se, okrečući moje lice prema svom.

– O, da? – Kažem, ohrabrujući ga da ide dalje.

Naše se usne gotovo dodiruju. Osećam njegov dah. Povlači se na trenutak i pita, – Mogu li te poljubiti? –

Odgovorim okrećući se prema njemu i pritiskajući mu dlan o njegova prsa. Drugom rukom uvijam prste oko zatiljka i donosim njegove usne na svoje. U početku me polako ljubi, nježno istražujući moje usne i jezik. Njegove ruke prelaze s mog struka na mali deo mojih leđa, a zatim prekriže krivulju moga dupeta.

Moram stajati na vrhovima prstiju da bih ga pravilno dohvatila, jednom rukom omotanom oko vrata, a drugom milujući žljebove mišićavih ramena. Osećam toplinu koja iz njegovog tela zrači u valovima dok pritiska svoja neverovatno tvrda prsa u moje mekane grudi, a gvozdene ruke prelaze preko mojih bokova.

Primio me je za stražnji dio bedara i bez napora me podigao, obavijajući moje noge oko njegovog struka. Leđa su mi pritisnuta na ogledalo iza nas i on pulsira bokovima u moje. Zastenjem zbog osjećaja kako mu se penis stvrdnuo kroz tkaninu hlača.

Odvajam se od njegovih usta kako bih mu lagano prešla usnama niz vrat, sol na njemu, a njegova zemljana aroma me učini gladnom još više. Zabaci glavu unazad i krenem prema njegovoj Adamovoj jabuci, osetim kako vibrira kad reče: “A sad o tom kompromitirajućem položaju.. ”

Iznenađeno dahćem kad me ispusti i uhvati me za struk, okrećući me prema zrcalu. Spušta ruke niz moje ruke, šireći moje ruke i pritiskajući ih na staklo.

– Raširi noge. –

– Jebi ga. – Ja ga poslušam. Sad osećam kako mi vlaga curi niz nogu. Gledam ga u ogledalu dok se odmiče kako bi me procenio. Oči su mu iskrale požudu ali on je ozbiljno nabrao čelo, odlučujući kako će se najbolje nositi s ovom izvrsnom prilikom. Lagano prelazi prstima po mojoj guzici, a zatim se uspinje prema mojim leđima i struku, konačno skrećući pažnju na moje grudi, koje mi se u ovom položaju praktički otkače iz grudnjaka. Ljulja ih u svojim velikim rukama, štipa me za bradavice, osjećajući ih kako se stvrdnjavaju.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt