Nakon treninga 0DVALI0 je M0JU MACU: BATIN0M me je RASPALI0 kao nikad – Page 2 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Nakon treninga 0DVALI0 je M0JU MACU: BATIN0M me je RASPALI0 kao nikad

– Je li ovo u redu? – on pita. “Apsolutno. –

Spušta svoju težinu u moja leđa, čineći da mi se nadlaktice izvijaju i ramena prate moja leđa. Lagano pulsira, tako da se opuštam na mestima za koja nisam ni znala da imam napetost. Osjećam se neverovatno i stenjanjem. Sad je moj red da pocrvenim. Ali čekaj..

Je li to bilo trzanje?

Da, definitivno osjećam pritisak tamo gde ga prije nije bilo, taman gde bi bio njegov penis.

Pulsira još nekoliko puta i odstupi. Vraćam se rukama u stojeći, okrenuta prema njemu. Izgleda pomalo nervozno, rumenih obraza.

– To je bilo neverovatno – kažem, smješkajući mu se.

Nakrivi obrvu.

– Ako želite, mogu vam pokazati još bolji potez. –

– Učinimo to – kažem.

Osećam kako mi srce brže kuca u grudima dok traži da se okrenem prema ogledalu, a prostor između nas se zatvara kako se zatvara. Sad sam nekoliko metara od ogledala, a on me naginje prema napred, tako da su mi kukovi savijeni pod uglom od 90 stepeni, a dlanovi naslonjeni na ogledalo, ruke ravne i okrepljene. Vodi kukove iza mojih i osećam njegovu toplinu kroz tkaninu svojih dokolenica. Moja maca se počinje kvasiti kad pomisli da je njegov penis udaljen samo nekoliko centimetara od mene.

– Doveli ste me u prilično kompromitirajući položaj – šalim se.

Nasmeši se, držeći me mirno jednom rukom za moj kuk, prstima sklopivši se u nabor na mestu na kojem se nalazim s mojim gornjim delom bedra. Njegova desna ruka me pritiska u donji deo leđa.

– Duboko udahnite – kaže on. Napunim prsa, trbuh, donji deo trbuha. – I izdahni. – Otpustim, a on me pritisne uz kičmu sve do vrata, gde iskre izbijaju iz mojih kostiju. Skoro se prevrnem, ali on me uhvati, lako me podižući na noge.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt