Mnogo mi je bilo teško kada mi je supruga rekla da djeca nisu moja – Ispovesti
Ispovesti

Mnogo mi je bilo teško kada mi je supruga rekla da djeca nisu moja

Mnogo mi je bilo teško kada mi je supruga rekla da djeca nisu moja… Imam 36 godina i nakon 13 godina braka supruga me ostavila, otišla sa bogatijim. Dvije kćerke i dva sina, za njih sam živio, bili su mi sve u životu.

Nisam joj povjerovao u te njene riječi i istog trenutka sam želio da uradim DNK analizu, ali nisam bio u mogućnosti da to uradim, nisam imao novca. Tri mjeseca ih nisam viđao, od muke sam smršap 10 kilograma Na kraju sam podigao dugoročni kredit i uradio DNK analizu za svu djecu i danas su mi stigli rezultati koji potvrđuju da su djeca ipak moja, svih četvero su moji.

Nemate pojma koliko sam sretan, taj trenutak vam ne mogu opisati, ali zbog laži moje bivše supruge sada sam u jako teškoj finansijskoj situaciji. Bez posla, bez primanja ni sam ne znam kako da vraćam ovaj kredit, istina nije to nešto baš mnogo, ali kada su primanja nikakva i 1 euro je mnogo. Ono što me posebno zaboljelo, su današnje riječi moje biše supruge, a to je da je znala da su djeca moja, ali da je željela da mi zagorča život što više može.

BONUS:

Savršen seks nije u veličini niti u duljini! Kako ga vi definirate?

pit što čini dobar seks, svi imamo neke odgovore, no nijedan konkretan. Čini li dobar seks veličina njegovog penisa? Njegova izdržljivost? Poza? Tehnika? Atmosfera?

Vjerojatno sve pomalo. Ipak, jedna stvar oko koje često debatiramo je i ona koliko dobar seks zapravo i traje. Nitko nije oduševljen pomišlju na seks od nekoliko sekundi, a seks koji traje satima dobar je samo u teoriji. Pa, na što bismo trebali ciljati?

Naime, u jednom je istraživanju ispitano čak 50 članova Društva za seksualnu terapiju, koje čine psiholozi, socijalni radnici, bračni i seks savjetnici kao i liječnici – sve kako bi konačno došli do pravih odgovora.

Prosječno trajanje seksa, prema njihovim odgovorima, od početka penetracije pa do ejakulacije, trebalo bi trajati između sedam i trinaest minuta. Pa, iako je većina parova odgovorila kako bi bili zadovoljni seksom u trajanju od 30 minuta, stručnjaci se ne slažu. Štoviše, tvrde kako je seks u trajanju od 10 do 30 minuta “previše dugačak”.

A što smatraju prekratkim seksom? Onaj u trajanju od jedne do dvije minute. Pa, čini se da je većina frajera nesigurna bez ikakvih razloga. Više od dvije minute možete izdržati, zar ne?

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt